Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Der kommer en dag

Sæson 1
3 afsnit
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Handling:
Året er 1967. Kapløbet om rummet er på sit højeste og drømmen om frigørelse vinder frem over alt. På Nørrebro fjernes de to uadskillelige brødre, Elmer på 10 og Erik på 13, fra deres syge mor og anbringes på børnehjemmet Gudbjerg, hvor tiden står stille. Her møder drengene en helt anden verden end de er vant til og drengenes hverdag pludselig vendt op og ned – tæsk og ydmygelser er nu pludselig blevet hverdagskost. Heldigvis er der en ny lærer på vej til Gudbjerg.
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

1: Episode 1

1967. Kapløbet om rummet er på sit højeste og drømmen om frigørelse vinder frem over alt. På Nørrebro fjernes de to uadskillelige brødre, Elmer på 10 og Erik på 13, fra deres syge mor og anbringes på børnehjemmet Gudbjerg, hvor tiden står stille. Her møder drengene en helt anden verden end den de er vant til og deres hverdag er vendt op og ned - tæsk og ydmygelser er nu hverdagskost. Heldigvis er der en ny lærer på vej til Gudbjerg.

2: Episode 1

På Gudbjerg har Forstanderen sine egne filosofier og reglementer. Fra allerførste dag forstår brødrene, at de har mistet deres frihed, og en daglig kamp for overlevelse begynder. Drengene forsøger at leve under radaren, men Elmers livlige astronautdrømme og klumpfod får ham konstant i problemer. Som tiden går og kræfterne truer med at slippe op, indser brødrene, at de er helt på egen hånd, og et gryende oprør tager langsomt form.

3: Episode 1

Bevæbnet med Elmers fantasi og Eriks mod indledes det ulige slag for at undslippe Gudbjerg og stå op imod forstanderen og hans livsfarlige magttyranni. Efter at have modsat sig Forstanderens vilje ryger Erik på sygestuen med alvorlige kvæstelser. Elmer gør alt for at redde sin bror med hjælp fra Lærer Lillian. I kapløb mod tiden, og med Elmer i front, rotter drengene sig sammen til det endelige opgør med deres drømme og liv som indsats.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer