Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

1 timer 15 minutter
6.8
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Robert Prisen 2018 - Årets børne- og ungdomsfilm; Jørgen, Amalie og Philip - Robert Nominering 2018
Handling:
*DANSK TALE* Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i Solby - en hyggelig havneby hvor alt ånder fred og lykke, indtil byens elskede borgmester J.B. en dag forsvinder. Viceborgmesteren Kvist pønser på at overtage borgmesterkæden og henlægge Solby i evig skygge, men på en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra J.B., der skriver, at han er strandet på Den Mystiske Ø. I flaskeposten ligger også et lille bitte frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem. Pæren ombygges til et skib, og i den sejler Sebastian og Mitcho ud for at hente J.B. hjem til Solby. Den utrolige historie om den kæmpestore pære er baseret på Jakob Martin Strids kendte børnebog af samme navn.
Trailer:
Robert Prisen 2018 - Årets børne- og ungdomsfilm; Jørgen, Amalie og Philip - Robert Nominering 2018

I filmen Den utrolige historie om den kæmpestore pære, bliver Jakob Martin Strids elskede børnebog af samme navn bragt til live på det store lærred. Oplev eller genoplev de fantastiske figurer.

Se Den utrolige historie om den kæmpestore pære

I filmen Den utrolige historie om den kæmpestore pære møder vi en elefant ved navn Sebastian og en kat ved navn Mitcho. De to venner bor i den hyggelige lille Solby, hvor alt er trygt og godt. Men så forsvinder byens højt elskede borgmester sporløst. Der er tale om et vaskeægte mysterium. Vennerne finder dog en flaskepost, hvis indhold afslører, at borgmesteren er på Den mystiske Ø. Det er nu op til Mitcho og Sebastian at gøre noget. Men hvad kan en lille elefant og en lille kat stille op? For borgmesteren skriver i flaskeposten, at rejsen til Den mystiske Ø er lang og farefuld. Men heldigvis er brevet ikke det eneste indhold i flasken. Den indeholder et magisk frø. Da vennerne planter det lille frø i jorden, vokser der en kæmpe stor pære frem. Ved at bruge den kæmpe pære kan Sebastian og Mitcho nu sætte sejl mod Den mystiske Ø. Nu kan eventyret for alvor begynde, for vennerne skal både forbi hidsige pirater og ukendte væsner. Ligegyldigt, om det er første gang, du skal stifte bekendtskab med Jakob Martin Strids fantastiske fortællinger, eller om du allerede er en stor fan, så kan du godt glæde dig til at se filmen. For det helt specielle og fantasifulde univers, der kendetegner børnebogsforfatteren Jakob Martin Strids værker, er heldigvis bibeholdt i denne flotte filmatisering.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at, filmen Den utrolige historie om den kæmpestore pære har modtaget en Robert for bedste børne- og ungdomsfilm og en Robert for bedste adapterede manuskript. Desuden har filmen også været nomineret til flere andre priser, herunder Blockbuster Publikumsprisen.

Trivia

Vidste du, at det ikke kun er i Danmark, at vi er vilde med Jakob Martin Strids fantasifulde univers? Allerede at bogen Den utrolige historie om den kæmpestore pære udkom i 2013, var det fra starten på otte forskellige sprog.

Citat

"Det er en kæmpe stor pære - har i set det?" "Det er forbudt at opbevare frugt af den størrelse uden at have fået tilladelse!" "Også selv om den er saftig?" "I slipper ikke godt fra det her! Hold ind til siden!"

Køb eller lej Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Køb Den utrolige historie om den kæmpestore pære og saml hele familien til en rigtig sjov film. Der er god underholdning for både børn og voksne i denne herlige film. Hos Blockbuster bestemmer du selv om vil købe eller leje din næste store filmoplevelse. Hos os betaler du intet dyrt månedligt abonnement, men kun for de film og serier som du ønsker at se. Så hvad venter du på? Køb eller lej Den utrolige historie om den kæmpestore pære allerede i dag.

Læs mere om Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.8

Brugernes anmeldelser

17/03/2018 : Anonym bruger
Sjovt eventyr
Knægten hyggede sig med at se filmen, det var en sjov film.
Det eneste øv var at filmen stoppede ikke mindre end 13 gange indenfor de første 30 min og en enkel gang måtte vi starte forfra
15/03/2018 : Ian Allen
Awesome movie.
Took my three kids to see this, and I might have loved it even more than they did. Imaginative, colorful, heartwarming story. A real masterpiece.

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer