Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den som dræber

Sæson 1
5 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Da skeletterne af fire unge kvinder findes begravet i en skov nord for København trækkes vicekriminalkommissær Katrine Ries Jensen sammen med den menneskesky retspsykiater Thomas Schaeffer ind i en livsfarlig jagt på Danmarkshistoriens første seriemorder.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Liget i skoven

Se de to første sammenhængende afsnit af den flot producerede krimiserie. Da skeletterne af fire unge kvinder findes begravet i en skov nord for København, trækkes den ambitiøse og egenrådige vicekriminalkommissær Katrine Ries Jensen sammen med den intellektuelle og menneske-sky retspsykiater Thomas Schaeffer ind i en livsfarlig jagt på Danmarkshistoriens første seriemorder. En gerningsmand, der dræber ud fra et mønster der ikke umiddelbart lader sig forklare.

2: Utopia

En ganske almindelig familie er blevet fundet dræbt i deres eget hjem. Intet er stjålet og de brutale drab giver umiddelbart ingen mening. Thomas pirres af mysteriet og brutaliteten, og påtager sig sagen. Under efterforskningen bliver endnu en familie kidnappet og holdt fanget i deres hus. Morderen rydder ægte-manden af vejen, hvorpå han tvinger konen og børnene til at "spille" hans familie i en langtrukken sadi-stisk leg.

3: Ondt blod

En 17 årig indsat bliver voldtaget og dræbt i et af Danmarks største fængsler. For Katrine bliver sagen et stærkt møde med en fortid hun helst vil glemme, og hun går til angreb på det system, der har gjort overgrebet muligt. Da endnu en fange bliver dræbt på samme manér, bliver det imidlertid klart, at det handler om mere end et enkelt seksualdrab. En seriemorder er løs bag murene.

4: Øje for øje

Da et mishandlet lig dukker op, sætter drabsafdelingen det straks i forbindelse med en begyndende bandekrig mellem østeuropæiske narkobander. Heldigvis har politiet en kilde i miljøet, da det er lykkedes at placere en politimand som mafialederen Jacovs chauffør. Men Thomas fornemmer, at der kan være noget andet og langt mere personligt på spil end bare et narkoopgør.

5: Dødens kabale

Ved et tilfælde bliver liget af en ung kvinde fundet dræbt, sekunder før hun forsvinder for altid i flammerne på et stort forbrændingsanlæg. Tilsyneladende står Thomas og Katrine over for det perfekte mord: En morder helt uden samvittighed der planlægger sine drab ned i mindste detalje og ikke er bange for at lege katten efter musen med politiet.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer