Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den lille vampyr

1 timer 20 minutter
5.3
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Den 13-årige vampyr Rudolf er sammen med sin klan på flugt fra to vampyrjægere. Da Rudolf en dag bliver væk fra sin familie, møder han den helt almindelige dreng Anton, som er temmelig fascineret af alt, der handler om gamle slotte, kirkegårde og vampyrer. De to bliver venner, og Anton beslutter sig for at hjælpe Rudolf i kampen mod deres fjender – måske kan de sammen at redde Rudolfs familie?!
Trailer:

Den lille vampyr handler om en vampyrklan på flugt fra en ondsindet vampyrjæger. Den 13-årige vampyr Rudolf bliver væk fra sin klan, men han møder heldigvis en dødelig ved navn Anton, der tilbyder sin hjælp med at redde klanen.

Den lille vampyr og mødet med Anton

Den lille vampyr er en morsom animeret film, baseret på den klassiske børnebogserie af samme navn. Vi møder Rudolf, en 13-årig vampyr, og hans vampyrklan på flugt fra den lunefulde vampyrjæger Thorsen. Rudolf møder en dag menneskebarnet Anton, og de to midaldrende drenge få hurtigt opbygget et stærkt venskab. Rudolf tager Anton med på flyveture og viser ham de sjove sider af vampyrer, alt imens Anton forsøger at overbevise om menneskets gode egenskaber. På trods af gentagne trusler fra Rudolfs side, tilbyder Anton stadig sin konstante hjælp for at redde vampyrklanen fra dens grufulde forfølger. For den mystikinteresserede dog dødelige dreng Anton er mødet med en ægte vampyr en enestående mulighed for at lære mere om gamle slotte, gådefulde og mystiske kirkegårde og ikke mindst vampyrer. De to venner har en lang og sej kamp forud sig, ikke kun den altoverskyggende trussel fra vampyrjægeren, men de interne forskelligheder og fordomme der eksisterer mellem de konservative vampyrer og intetanende mennesker. Det er dog venskab på trods af forskelle og de nære bånd mellem forældre og børn, der står som den sande helt i sidste ende. Med en smuk påmindelse om at man kan overvinde alt, så længe man står sammen, bliver vi nemt fortryllet ind i denne klassikers univers. Med flot underbyggende musik følger vi det modige makkerpar gennem mørke skove og gemte huler på en eventyrlig rejse i denne flotte animationsfilm for hele familien.

Vidste du at?

Trivia

Den lille vampyr er titlen på en børnebogserie fra 1979, skrevet af Angela Sommer-Bodenburg. Den elskede fantasy-serie er siden oversat til 30 sprog og solgt i over 10 mio. eksemplarer. Der blev lavet en film med samme titel i år 2000, men dette er den første animationsfilm.

Trivia

Interessant er det, at den samme instruktør, Richard Claus, har instrueret både den første spillefilm fra 2000 og denne nye udgave som animation. Hvor man i den første film havde valgt at ændre landet til Skotland, er man gået tilbage til bøgernes udgangspunkt i Tyskland.

Citat

"Kan du se deres spejlbillede?", "Er du klar til at flyve?", "Jeg fatter ikke, hvordan I dødelige magter at gå fra sted til sted", "Du bliver her og får lidt søvn. Åh, optaget", "Goddag dødelige", "Åh, Anton! Ikke flere v-ord her i bilen"

Den lille vampyr endelig tilgængelig som animationsfilm

Køb Den lille vampyr og tag på en eventyrlig rejse med vampyren Rudolf, hans klan og mødet med den dødelige dreng, Anton. Hos Blockbuster er der intet abonnement, du betaler således kun for de film, du ønsker at se, og du finder et kæmpe udvalg af nye film til billige priser. Uanset om du er til fantasy-film, familiefilm eller komedier, så har Den lille vampyr det hele og til alle aldre. Ønsker du afslapning derhjemme, så lej Den lille vampyr, og du er sikret fantastisk underholdning.

Læs mere om Den lille vampyr
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 20 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer