Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den lille prins

1 timer 42 minutter
7.8
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* I en meget voksen verden bor en lille pige med sin mor og forbereder sig på at blive en god voksen. Deres nabo, Piloten, inviterer pigen indenfor i et helt særligt univers, hvor alt kan ske - det sted hvor Den lille prins lever. Nu begynder en magisk og betydningsfuld rejse, hvor den lille pige omfavner sin barndom og erfarer at kun med hjertet, kan man se rigtigt - det væsentlige er usynligt for øjet. Genopdag en af verdens mest elskede fortællinger for både store og små - Antoine de Saint-Exuperys historie om Den lille prins.
Trailer:

Den lille prins: Mød den klassiske børnefortælling i en eventyrlig animationsfilm

I en meget voksen verden bor der en lille pige med sin mor. Moren synes, at det er vigtigt, at den lille pige forbereder sig på at kunne begå sig i de voksnes verden. Deres nabo, piloten, inviterer derimod pigen indenfor i et helt særligt univers, hvor der er plads til at være barn. Det er et sted hvor alt kan ske - det sted hvor den lille prins lever. Med historierne om den lille prins tager den lille pige ud på en magisk og betydningsfuld rejse. Hun begynder at omfavne sin barndom og erfarer, at det kun er med hjertet, man rigtigt kan se - det væsentlige er nemlig usynligt for øjet. Genopdag en af verdens mest elskede fortællinger for både store og små - Antoine de Saint-Exuperys historie om den lille prins.

Vidste du at?

Trivia

Selvom filmen er baseret på den franske bog Le Petit Prince, og selvom filmen er produceret af franske selskaber, blev filmen skrevet på engelsk og fik først lagt engelske stemmer.Nummerpladen på pilotens bil er STEX43. Dette er en reference til bogens forfatter, Antoine de Saint-Exupéry, og årstallet for bogens første udgivelse, 1943.

Goofs

Den lille piges mor river eventyrbogen i stykker halvvejs igennem filmen om den lille prins. Ved filmens slutning giver hun dog den gamle mand eventyrbogen, og her er den helt uskadt.Da den lille pige klapper for første gang, tager manden hatten af for hende med sin højre hånd. Næste gang han vil tage hatten af for hende, bærer han den lille pige på sin venstre arm. Alligevel sætter han den lille pige ned for at kunne tage hatten af med den venstre hånd, selvom han havde den højre hånd fri.

Citat

Den lille prins: ”Hej, kom og leg med mig.” Ræv: ”Jeg kan ikke lege med dig, jeg er ikke gjort tam. Men hvis du gør mig tam, så vil vi få brug for hinanden.“Piloten: ”At blive voksen er ikke problemet, men det at man glemmer.”

Den Lille Prins: En utrolig fin og tankevækkende klassiker.

Genopdag det eventyrlige univers og de fine tanker fra klassikeren Den Lille Prins. I filmen Den Lille Prins har fortællingen fået nyt liv, men de klassiske historier fremstilles stadig tro mod bogens fine fabler. Køb eller lej filmen hos Blockbuster og lad store som små nyde Antoine de Saint-Exupérys underfundige historier.

I Den Lille Prins møder den lille pige et alternativ til den voksne verden: En barndomsverden fyldt med vigtige tanker og søde historier.

Læs mere om Den lille prins
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 42 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer