Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den gode dinosaur

1 timer 30 minutter
6.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Et både sjovt og hjertevarmt eventyr om styrken i at konfrontere og overvinde sin frygt. Den gode dinosaur stiller spørgsmålet: hvad nu hvis den asteroide, som forandrede livet på jorden for altid, var fløjet forbi, og dinosaurerne ikke var uddøde? På denne episke rejse får apatosauren Arlo en uventet menneskeven. På sin farefulde færd gennem et barskt og gådefuldt landskab opdager Arlo styrken i at konfrontere sin frygt, og hvor meget han i virkeligheden kan, når det gælder.
Trailer:

Den gode dinosaur - en smuk familiefilm

Hvad nu, hvis en asteroide ikke ramt jorden for 65v mio. år siden, og dinosaurerne ikke var blevet udslettet? Hvordan ville verden så se ud? Og hvem ville bo på jorden? Det spørgsmål svarer Pixar Animation Studios på med Den gode dinosaur. Skaberne af Find Nemo og Inderst inde har skabt en ny storslået historie om Alto, den unge Apatosaurus. Filmen starter med ren idyl, et Apatosaurus par bor ved floden og dyrker jorden. Og en dag kommer deres søn Alto til verden. Men som enhver helt må Alto gruelig meget igennem, før enden måske kan blive god. Alto er en frygtsom lille dinosaurus, der er bange for det meste, selv for at fodre hønsene. Men på en farefuld færd på jagt efter et menneskebarn sker ulykken, Alto mister sin far og bliver væk hjemmefra. Alto må dernæst finde sin indre styrke og begive sig ud på en lang og farefuld færd for at genfinde meningen med livet. Undervejs løber Alto ind i den primitive huledreng, Tot, der nok mest minder om en hund, men som alligevel viser sig som en god ven og rejsemakker. Det store vildnis er barsk og mystisk, og det rummer mange farer, så de to drenge må redde hinanden mange gange. På deres vej møder de to drenge naturligvis andre farlige og spændende dinosaurer. I kommer til både at grine og græde, når I følger de to drenges rejse gennem storslåede bjerglandskaber og farefulde vande.

Vidste du at?

Trivia

De smukke landskaber i Den gode dinosaur er inspireret af naturen i det nordvestlige USA, særligt staterne Oregon og Wyoming. Under planlægningen af filmen tog tegnerne på vandreture langt ind i Teron nationalparken i Rocky Mountains for med egne øjne at opleve det storslåede landskab og den stjerneklare nattehimmel.

Goofs

Tegnerne havde svært ved at tegne de uddøde dinosaurs bevægelser. De måtte derfor søge inspiration hos andre dyr. Artos bevægelser er derfor inspireret af en elefant, mens filmens Tyrannosaurus Rex er inspireret af hesteløb. Og Tot, ja han er jo tydeligvis en hund.

Citat

Poppa: Du må overvinde din frygt for at se skønheden på den anden side. Arlo: Jeg er færdig med at være bange. Poppa: Hvis du ikke er bange, så er du ikke i live. Poppa [til Alto]: Du er ligesom mig, bare bedre.

Den gode dinosaur - om at overvinde frygten og finde hjem

Lej Den gode dinosaur, når hele familie skal samles om en sød animeret film med fjollede dialoger, fantastiske naturscener og storslået musik samt ikke mindst en spændende og relevante handling om at finde modet og meningen med livet. Pixar Animation Studios har gjort det igen, de har produceret en smuk animationsfilm, som børn og voksne vil elske at se igen og igen. Køb Den gode dinosaur, hvis dine børn også holder af at se gode film flere gange. Kunne dine børn lide tegnefilmen Landet for længe siden? Så vil de elske denne moderne animerede gode dinosaur.

Den gode dinosaur en en sød fortælling om det umage par, den primitive huledreng og den unge dinosauer, der må gennemleve store farer og rejse gennem storslåede og magiske landskaber for st finde deres mod og meningen med livet.

Læs mere om Den gode dinosaur
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 30 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer