Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den bedste mand

1 timer 34 minutter
6.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Slutningen af 1970'erne. Bokseren Jørgen 'Gamle' Hansens karriere er ved at gå i stå. Han er ikke længere ung, kroppen er slidt, og han har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, hvilket vanskeliggør træningsprioriteringen. Et møde i banken gør ondt værre, fordi familien viser sig at være tæt på at måtte gå fra hus og hjem. For at holde fallitten fra døren inviterer hans kone, Hanne, den unge, afrikanske bokser, Ayub Kalule, ind som lejer. Problemet er bare, at Kalule anses som dansk boksnings fremtid, og den erkendelse er Jørgen langt fra at ville acceptere. Trods de dårlige odds er den aldrende sportsmand opsat på, at pensionstilværelsen må vente lidt endnu, og med udsigten til en mesterskabskamp, er der lys for enden af tunnellen. Den bedste mand er baseret på virkelige hændelser.
Trailer:

Den bedste mand er en stjernespækket dansk film baseret på virkelige hændelser. Jørgen "Gamle" Hansen bliver tilbudt en stor boksekamp, der muligvis kan ændre familiens økonomi, som er på randen af bankerot.

Den bedste mand, en film om Danmarks største bokselegende.

Den bedste mand er en ny stjernespækket film om Danmarks største bokselegende Jørgen "Gamle" Hansen. Den er baseret på en sand historie om bokseren Jørgen, der arbejder på det lokale værft. Familiens økonomi hænger ikke sammen og et møde i banken, der skulle forbedre den, viser sig ikke at hjælpe på situation. Familien står med udsigt til at skulle sælge huset. Jørgen overvejer flere vagter på værftet, men han er ved at blive gammel, og kroppen værker. En boksekarriere ser desuden ud til at lakke mod enden, og han har svært ved både at træne og arbejde. Et nyt stjernehåb indenfor boksning, Ayub Kalule, er på vej frem i sin karriere, og ser ud til at overhale Jørgens position som Danmarks bokser. Kalule er fra Afrika, og bliver tilbudt at bo hjemme hos Jørgen og hans familie i et forsøg på at redde økonomien, så familien kan blive i huset. Dette er dog ikke nok, og da Jørgen tilbydes en mesterskabskamp siger han ja trods sin aldrende krop og dårlige odds. Filmen foregår i 1970'erne og instrueres af Mikkel Serup. Den har stjerner som Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollen som Jørgen, samt Søren Malling og Lene Maria Christensen. Filmen er et professionelt drama, hvor den selvironiske livsindstilling man ser hos hovedpersonen, sikrer at også lattermusklerne trænes. Filmen er dermed året store sportsdrama, og følger trenden fra Sommeren 92 fra sidste år.

Vidste du at?

Trivia

Jørgen "Gamle" Hansen har fået sit tilnavn "Gamle", fordi han næsten var fyrre år ved sin tilbagetrækning fra boksekarrieren. Han var særligt kendt for sit højrekryds, hvilket han sikrede mange sejre gennem sin lange karriere. Hans boksekarriere var primært i weltervægt.

Trivia

Jørgen er født i Århus den 27. marts 1943 og startede som amatørbokser for klubben Lindholm BK. Han har bokset 92 kampe, ud af hvilke han har vundet 78 og tabt 14. Jørgen deltog i OL i Mexico City i 1968.

Citat

"Hvad er det egentlig, der driver dig Jørgen? Min kone hun drømmer om at få en svømmepøl derhjemme så hun kan køle lidt af, når jeg kommer for sent hjem fra træning." "Nu har jeg aldrig tabt en kamp, men jeg er kommet på andenpladsen et par gange."

Den bedste mand, en film om en dansk sportslegende.

Køb Den bedste mand eller lej Den bedste mand hos BLOCKBUSTER. Hos os betaler du kun for det, du ser. Køb eller lej en film om en af Danmarks største sportslegender hurtigt og nemt. Se den lige når du har lyst. Er du til en hyggeaften på sofaen alene eller måske en rigtig kæresteaften, hvor grinet også kan blive trænet. Kun du bestemmer, hvor og hvornår filmen skal ses, når du handler hos os. Filmen er en blandt de 8000 titler med de nyeste film og serier, som du frit kan se hos os helt uden abonnement.

Læs mere om Den bedste mand
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer