Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den anden verden

Sæson 1
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
DRs familie-julekalender fra 2016 er historien og eventyret om de to teenagesøstre, Sara og Anna, og deres første skridt ind i voksenverdenen. To søstre, der på dramatisk vis bliver skilt fra hinanden og må kæmpe for at finde sammen igen. Sara får ved en ulykke på magisk vis adgang til en hemmelig verden, befolket med skikkelser fra Brødrene Grimms eventyr, og bliver her alene konfronteret med mange af de farer, der hører voksenverdenen til. Samtidig, i den virkelige verden, må Anna overtage Saras hovedrolle i det Brødrene Grimm-inspirerede teaterstykke, der er ved at blive sat op på det lokale teater.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Afsnit 1

Der er travlt på Det Gyldne Teater. Sara øver på hovedrollen som Tornerose i årets juleforestilling, mens hendes tvillingesøster Anna er sufflør. Sara forstår ikke, at hendes medspiller Janus kysser så dårligt på scenen. Pigernes mor Rikke, som er teaterchef, og hendes højrehånd Philip kæmper for at få teknikken til at virke. Og Sara drages af det dybe vand under broen. Noget eventyrligt er på spil.

2: Afsnit 2

Sara er vild med Janus, og efter det lykkedes dem at kysse ordentligt på scenen, er hun sikker på, at han også er blevet vild med hende. Hun og Anna tager på skøjtebanen, hvor hun vil score Janus. Imens er der ballade i Den Anden Verden. Den onde Dronning spørger sit spejl, hvem der er skønnest i landet her, og får ikke det svar, hun forventer.

3: Afsnit 3

Sara håber på at blive kæreste med Janus, selvom turen på skøjtebanen var en fiasko. Da Janus siger, at han ikke deler hendes følelser, kommer gennemspilningen af stykket i fare. Rikke prøver at berolige teatrets sponsor Søren, mens Sara desperat søger tilflugt på broen. Anna gør alt for at hjælpe Sara, og i dybet kalder Den Anden Verden.

4: Afsnit 4

Sara er kommet på hospitalet med Annas hjælp og kan tilsyneladende ikke vågne. Imens går hun lyslevende omkring i Den Anden Verden, hvor hun møder Rødhætte og bliver forfulgt af en jæger. I skoven støder hun på dværgenes hus, og dværgene får fornemt besøg. På teatret vil sponsoren Søren have sin datter Camilla til at overtage Saras rolle.

5: Afsnit 5

Anna vil have Sara til at forstå, at turen til Den Anden Verden var en drøm. Men Sara, der har fundet to grannåle i sit hår fra sin flyvetur, vil møde Prinsen og dværgene igen. Da hun har lovet Anna ikke at springe ud fra broen, leder hun efter en anden måde at få adgang til eventyret på. Imens gør Camilla sit bedste for at spille Tornerose i juleforestillingen.

6: Afsnit 6

Sara er vild med at være tilbage hos dværgene i Den Anden Verden, mens Anna får til opgave at vække hende. Den onde Dronning glæder sig til sit festmåltid, som jægeren kommer med. Men har jægeren snydt hende? Rikke vil have Sara tilbage til scenen. Sara håber bare på at møde Prinsen igen.

7: Afsnit 7

Sara har sagt ja til at spille igen, men hun kan ikke tage teaterstykket alvorligt, når hun nu ved, hvordan der er i Den Anden Verden. Anna instruerer Sara i, hvad hun skal passe på i eventyret om Snehvide. Alene i dværgenes hus får Sara besøg af en lille dreng. Og på teatret kommer der publikum.

8: Afsnit 8

Anna kommer til at give Sara en farlig idé til, hvordan hun skal score prinsen. Søren er rystet over Saras opførsel på scenen dagen før og overvejer at lukke teatret. Hos dværgene møder Sara en gammel kone med et æble. Og Rikke spørger Anna om noget vigtigt, der måske kan redde forestillingen.

9: Afsnit 9

Mens Anna bliver udfordret på scenen og skal op og svæve, lander Sara i Den Anden Verden og opdager, hun spiller hovedrollen i et nyt eventyr. To skrappe søstre beordrer hende til at gøre rent og ordne deres hår, men Sara har ikke mistet håbet om at møde Prinsen. Måske er hun tættere på end før!

10: Afsnit 10

Anna og Janus øver på svævescenen og kommer tættere på hinanden. Sara drømmer om at komme til bal på Prinsens slot og får hjælp fra et ønsketræ, men de to stedsøstre opdager det og lægger en ond plan. Anna lover Sara at holde fingrene fra Janus. Og Janus bliver opsøgt af sin kæreste Emma.

11: Afsnit 11

Sara skal hjælpe til på teatret, men hun har dårlig tid. Hun skal nå Prinsens bal i Den Anden Verden, og Hoftjeneren bryder sig ikke om gæster, der kommer for sent. Janus er flov over at have kysset Anna. Men snart får han noget andet at tænke på, for Philip vil også have ham op at svæve. Anna bliver mindet om sin sceneskræk af Camilla.

12: Afsnit 12

Prinsen beslutter sig for at finde den pige, han dansede med til ballet og drager ud i riget med pigens sko. De to onde søstre er sikre på, han vil vælge en af dem, men for en sikkerheds skyld låser de Sara inde. Der er premiere på teatret, og Anna skal nu vise, hvad hun kan, mens sponsor Søren glæder sig som et barn til at se stykket.

13: Afsnit 13

Anna får ros for sit spil til premieren. Men Søren er rasende, fordi Rikke droppede nisserne i stykket, og vil lukke teatret. I Den Anden Verden skal Sara giftes med Prinsen og glæder sig til at sige 'ja', mens Anna og Janus prøver at finde ud af, om de skal være kærester eller ej.

14: Afsnit 14

Sara blev afbrudt i sit bryllup, og nu løber Prinsen ud i skoven for at lede efter hende. Søren overtager instruktionen af nissescenen, og Rikke finder sig i det for at redde teatret. Anna overhører en fortrolig snak mellem Janus og Emma, og Sara prøver at finde Prinsen i skoven. Men skoven er fuld af farer.

15: Afsnit 15

Sara vil finde ud af, hvordan hun kan redde Prinsen ud af det mystiske hus i Den Anden Verden. Anna holder hemmeligt, at hun og Janus er blevet kærester, og lyver for Sara. Rikke magter ikke at standse Søren og hans nisserier, men bliver stolt, da en filminstruktør vil caste nogle af de unge fra teatret.

16: Afsnit 16

Efter chokket i Heksens hus har Sara lovet sig selv og Anna, at hun aldrig tager til Den Anden Verden igen. Nu vil hun gerne tilbage til teatret. Søren har skrevet hele stykket om, og Rikke og Philip må gøre noget. Anna og Janus ser frem til at gå til casting, mens Sara stadig ikke har fundet ud af, de to er blevet kærester.

17: Afsnit 17

Sara prøver desperat at få Prinsen ud af sin kagedøs, før Heksen kommer og henter dem. På teatret har Rikke og Philip genvundet kontrollen over stykket, og Søren glæder sig til premieren. Anna er ked af, at det er gået så galt mellem hende og Sara. Også forholdet til Janus knirker.

18: Afsnit 18

Sara er blevet forenet med Prinsen og er flyttet ind på hans gyldne slot. Hendes fremtid tegner lys og lykkelig. Men i vores verden ligger hun på hospitalet, og hverken Anna, Rikke eller lægerne kan vække hende. Søren træffer nogle hårde beslutninger om teatrets fremtid, og Anna beder Pede om hjælp til at hjælpe Sara hjem.

19: Afsnit 19

Anna har nu mødt dværgene i Den Anden Verden. Lederen Heinz har sine hemmeligheder og afviser hende. Men Otto vil gerne hjælpe. Imens bliver Sara vist rundt på slottet af Prinsen og kommer ind i labyrinten. På teatret er stemningen trist. Janus hjælper Philip med at pakke det hele ned.

20: Afsnit 20

Prinsen nyder at være sammen med Sara på slottet, mens Sara er bange for aldrig at slippe ud derfra. Anna leder sammen med Pede i gamle tekster på nettet. Måske kan de finde ud af, hvordan de kan få Sara ud af slottet. På hospitalet bliver Rikke og lægerne mere og mere bekymrede for Saras tilstand.

21: Afsnit 21

Anna og Sara flygter gennem skoven på flugt fra Prinsen. Men der sker noget sært med Sara. Hun husker mindre og mindre om sit liv. Det står klart for Anna, at hun skal få Sara frem til dværgenes hus så hurtigt som muligt. Men hos dværgene mangler det værktøj, der kan hjælpe Sara tilbage til vores verden.

22: Afsnit 22

Sara er tilbage, men bliver ked af at høre om teatrets lukning. Hun foreslår, at de laver en afskedsforestilling, selvom kulisserne og kostumerne er væk. Anna og Rikke er med på ideen. Imens melder Den Anden Verden sin ankomst. En lille pige med rød hætte har fundet et af Ottos krystaller.

23: Afsnit 23

Otto har fået en rolle i stykket, og Sara knokler hårdt for at instruere ham, Anna og alle de andre i afskedsforestillingen. Men endnu en gæst er kommet fra Den Anden Verden. En gæst, der kræver sin ret. Snart går den vilde jagt i teatrets gange. Det bliver til kamp på liv og død. Og Janus får brug for sine evner til at fægte.

24: Afsnit 24

Der er glæde og julestemning på Det Gyldne Teater. Endelig kan Sara, Anna, Janus, Otto og alle de andre spille deres forestilling for publikum. Selv Søren glæder sig. Rikke er stolt af de unge, og Philip forbereder en overraskelse til sidst i stykket. Men en særlig tilskuer blander sig højlydt fra sin plads og tvinger Sara til at handle.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer