Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Den anden side

1 timer 33 minutter
6.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Anders Matthesen har rundet de 40 år og har længe været et fænomen i dansk underholdning. Med samme råhed og ærlighed, som han er kendt fra scenen, bliver man her for første gang inviteret med ind i komiker Anders Matthesens private øjeblikke og situationer. Publikum møder en dedikeret kunstner, der konstant arbejder på at forblive original og præstere noget, der er bedre end sidst. Men også en mand, som løber ind i en krise med stress og usikkerhed, der får ham til at overveje, om han skal fortsætte karrieren. Den Anden Side er resultatet af en fire år lang rejse med Anders Matthesen gennem kaos, succes, tvivl og grin.
Trailer:

Få et indblik i Andens liv, med både opture og nedture, i den anmelder roste dokumentar Den anden side. Få svar på hvad der driver Anden, når han spiller samme show gang på gang, og om han nogensinde bliver tilfreds.

Den anden side - En interessant dokumentar

Dokumentar filmen Den anden side omhandler den danske stand-up komiker Anders (Anden) Matthesen. Filmen har været under produktion i mange år, da instruktør Pernille Rose Grønkjær har fulgt Matthesen over en fire år lang periode, fra 2012 til 2016. Dette sikrer et helt unikt indblik i Andens liv der inkluderer masser af både opture og nedture. Den giver et indtryk af hvor hårdt det kan være at få privatlivet til at hænge sammen med arbejdslivet, når man er en turnerede stand-up komiker. Blandt andet taler Matthesen om hvorledes han er i stand til at gå på scenen aften efter aften, med det samme materiale. Der gives også svar på spørgsmål såsom, er Anden nogensinde tilfreds med egen præstation? Der skildres en mand der kan få for meget af alle de forventninger, der stilles til ham, men vises også hvad han gør, for at håndtere sådanne situationer - med større eller mindre grad af succes. Hvordan laver man god stand-up i perioder, hvor man ikke engang tror på sig selv. Grønkjær kommer med andre ord helt tæt ind på manden vi alle kender for sine fantastiske live-optrædener og skøre animerede karakterer. Der forsøges ikke at give et fuldt portræt, men et indblik, der specielt skildre de alvorlige sider hos den sjove mand. Man sidder efterfølgende tilbage med et indtryk af et menneske der har kæmpet for at forblive på toppen, gennem en allerede lang karriere.

Vidste du at?

Trivia

Selvom Anden er kendt for at være komiker, så har han en alvorlig side. Meget alvorlig endda. Han stiller store krav til sig selv, og er sjældent helt tilfreds, hvilket har ledt til depression og overvejelser om han skulle indstille egen karriere.

Goofs

Det helt specielle ved denne dokumentar film er dens lange optagelsesperiode. Det betyder at mange mærkværdige, sjove, men også sørgelige situationer fanges på kamera. Seerne får dermed lov til at se en mand på både sit højeste, men også sit laveste.

Citat

"Inde i mit hoved er der kaos. Jeg har simpelthen ikke den samme selvtillid længere. Jeg har mistet modet lidt kan jeg mærke" - Anden "Nu har vi lavet et show, og så har vi ligesom også trykket på copy paste. Her er det igen og igen og igen" - Anden

Den anden side - Alle fans af Anden bør se den

Kender du til Anders Matthesen, så er dette en dokumentar du bør se. Dette kan du let gøre hos BLOCKBUSTER der tilbyder et stort udvalg af film uden nogen form for bindinger. Ønsker du at eje denne dokumentar, så køb Den anden side allerede i dag. Skulle du ønske blot at se den en enkelt gang, for at få et indblik i Andens liv, så lej Den anden side nemt og bekvemt her på hjemmesiden. Husk, du kan altid finde et bredt udvalg af nye film til en god pris.

Læs mere om Den anden side
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 33 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer