Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Deepwater Horizon

1 timer 43 minutter
7.2
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Den 20. april 2010 begynder som en hvilken som helst anden dag på verdens mest avancerede olieplatform. Men en serie af ulykker forvandler pludselig Deepwater Horizon til et inferno af ild og eksplosioner, og mens platformen falder sammen, er arbejderne fanget i en gigantisk dødsfælde. Nu bliver det op til maskinmesteren Mike Williams at samle alt sit mod for at redde sine kolleger ud i live.
Trailer:

Deepwater Horizon er både en katastrofefilm og en hæsblæsende actionfilm, der kører på alle cylindere. Så der er garanti for hjertebanken, tilbageholdt åndedræt og nedbidte negle, mens du sidder og hepper på filmens hovedpersoner.

Deepwater Horizon - en ægte katastrofefilm

Deepwater Horizon er en katastrofefilm, om den frygtelige ulykke på boreplatformen af samme navn i Den Mexicanske Golf i 2010. Det er en film, der både formår at fange de menneskelige aspekter af ulykken samt give os en idé om, hvor omfattende det er, når en boreplatform springer i luften. For selvom der er tale om en film, der bygger på virkelige hændelser, er der ikke sparet på noget, når actionscener er indspillet. Vi følger Mike Williams, der ankommer til en boreplatform, hvor arbejdsforholdene ikke lever op til forventningerne. Det bliver tydeligt, at det hele styres af en kold chef, Vidrine, der kun er fokuseret på den økonomiske del af driften. Da der så fremskyndes en boring, får det fatale konsekvenser for alle om bord. For pludselig er den ellers så fredelige arbejdsplads som ved et trylleslag forvandlet til et dødsens farligt inferno af ild, eksplosioner og flyvende metalgenstande. Skal det lykkedes folkene at undslippe med liv og lemmer i behold? Se den stjernespækkede film, der blandt andet byder på Mark Wahlberg (Daddy's Home, Ted, Lone Survivor) i rollen som Mike Williams, Kurt Russell (The Hateful Eight, Tombstone, Escape from L.A.) som Jimmy Harrell, Douglas M. Griffin (12 Years a Slave, 10 Cloverfield Lane) som Landry og John Malkovich (Burn after Reading, lige på kornet, Being John Malkovich) som Vidrine.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at de byggede den største kulisse i hele verden for at kunne optage Deepwater Horizon? I Chalmette, Louisiana byggede de nemlig en hel boreplatform. Vidste du, at da Deepwater Horizon sprang i luften i 2010 forårsagede det den største miljøkatastrofe i amerikansk historie.

Goofs

De ansatte på olieplatforme skal deltage i sikkerhedskurser, hvor de lærer, at de ikke må have redningsvesten på, hvis de skal springe i vandet, men derimod have den i hånden. Det har de ikke lige husket, da de optog filmen.

Citat

"Is it just me or did it get real bright in there all of a sudden? Mike, what is that? Is everything ok? Mike?". Andrea Fleytas: "I don't want to die! I don't want to die", Mike Williams: "You're not going to die. Trust me."

Deepwater Horizon højt tempo fra start til slut

Køb Deepwater Horizon på BLOCKBUSTER. Vi har altid et stort udvalg i præmiere film og serier til rigtig konkurrencedygtige priser. Hos BLOCKBUSTER ønsker vi at skille os ud fra de andre streamingstjenester på markedet. Derfor har vi ikke noget løbende dyrt abonnement. Du betaler derimod kun for de film og serier, du ønsker at se. Se eller gense et kæmpe udvalg af film og serier hos os. Så, hvad venter du på: lej Deepwater Horizon på blockbuster.dk allerede i dag.

Læs mere om Deepwater Horizon
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 43 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Comeback
  Køb 99,- Lej 29,-
  Race Race
  Race
  Køb 69,- Lej 19,-
  The Darkness
  Køb 139,- Lej 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer