Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Deadly Contract

1 timer 47 minutter
3.8
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Yan Jian er en ung kinesisk IT-specialist, der melder sig frivilligt til at rejse til Nordafrika for at hjælpe sin arbejdsgiver med at vinde en vigtig telekommunikationskontrakt. En fransk spion, der arbejder for Vesten, er også ude efter kontrakten, men Yan opdager, at han på ingen måde har rent mel i posen, og at en konspiration om at skabe ustabilitet på hele kontinentet er under opsejling. Snart er Yan den eneste, der kan forhindre en mulig krig.
Trailer:

Deadly Contract er en intens actionfilm om Yan Jian, en forretningsmand, som er udsendt til det nordlige Afrika. På rejsen opdager han en konspiration, som skal starte en borgerkrig, og han bliver viklet ind i et kapløb mod tiden.

Deadly Contract - en mands kamp for fred og frihed

Deadly Contract, eller China Salesman, foregår i det nordlige Afrika, hvor Yan Jian, en kinesisk forretningsmand, er taget af sted på sit firmas vegne. Hans opgave er at vinde en kontrakt, så firmaet kan blive det første til at komme til at styre afrikansk mobiltelefoni på tværs af kontinentet. Undervejs på hans tur opdager Yan Jian, at onde kræfter forsøger at starte en borgerkrig og sende landet ud i kaos. Yan Jian indser, at han er den eneste, som kan forhindre borgerkrigen samt sikre frihed og fredelig udvikling i det afrikanske land. Filmen har to store navne med, den tidligere bokser Mike Tyson og aikido-eksperten Steven Segal. De to skuespillere har vigtige roller i filmen, og de har stor indflydelse på den borgerkrig, som Yan Jian forsøger at forhindre. For Yan Jian handler det ikke bare om at gøre det godt på sit firmas vegne. Det er også om at følge sit hjerte og stå på den rigtige side af kampen for det gode. Yan Jian indser, at Afrika som kontinent aldrig får fred, hvis det hele tiden handler om kontrol og magtkampe, og han er parat til at gøre sin del for at sikre, at freden kan blomstre. Filmen er fyldt med nye ansigter, som er klar til at bryde i gennem, og det er med til at give dig en ny filmoplevelse.

Vidste du at?

Trivia

Mike Tyson spiller en våbenglad militsgeneral, mens Steven Segal spiller en legendarisk lejemorder. De to sværvægtere har en otte minutter lang kampscene i filmen, hvor slaget står mellem Segals hurtighed og Tysons slagkraft. Du må se filmen for at finde ud af, hvem der vinder det store slag.

Trivia

Filmen er skudt i kronologisk rækkefølge for at gøre det nemmere for Mike Tyson at leve sig ind i rollen som general. Efter sigende påvirkede det ham meget at skulle leve sig ind i en ny personlighed, og han har fået blod på tanden til mere.

Citat

"Let's all welcome mister Yan Jian, the Great China Salesman!" Susannah: "Whoever wins the bidding, wins respect" Yan Jian: "As Susannah want this bid to be in sync with the latest technology, I suggest we change the standard to 3G!"

Så nemt er det at at opleve Deadly Contract

Ønsker du en spæn­den­de film med mas­ser af eksplosioner så køb Deadly Contract el­ler lej Deadly Contract. Det er nemt hos Blockbuster. Vi til­by­der on­li­ne strea­m­ing, hvor du kun be­ta­ler for det, du ser. Hos os får du den ul­ti­ma­ti­ve fri­hed, og du bli­ver ikke bun­det af et abon­ne­ment. Her fin­der du al­tid de ny­e­ste film i bed­ste kva­li­tet, og vi har et stør­re ud­valg end di­ver­se strea­m­ingtje­ne­ster. Deadly Contract handler om, hvordan en mand kan gøre en forskel og forhindre en borgerkrig.

Læs mere om Deadly Contract
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 47 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 3.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer