Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Danni

Sæson 1
4 afsnit
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Handling:
12-årige Sebbe og hans ven Kevin har ikke det store held med piger. Faktisk har ingen af dem været i nærheden af noget, der minder om en kæreste. Men da den seje og smukke pige Danni - der egentlig hedder Danielle - og hendes lillebror Dennis flytter ind på opholdsstedet Lindely ved siden af Sebbes hus, sker der noget. Sebbe bliver forelsket - problemet er bare, at Kevin også er blevet forelsket i Danni. Det fører til forvirrede følelser, jalousi og en dramatisk flugt - vejen til det første kys er ikke let.
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

1: Afsnit 01

12-årige Sebbe og hans ven Kevin har ikke det store held med piger. Men, da den seje og meget smukke pige, 12-årige Danni, flytter ind sammen med sin lillebror, på opholdsstedet Lindely, der er nabo til Sebbe, sker der noget. Sebbe bliver hemmeligt forelsket i hende. Problemet er bare, at Kevin også er blevet forelsket i Danni.

2: Afsnit 02

Sebbe og nabopigen Danni begynder langsomt at lære hinanden at kende. De bliver venner, og Danni fortæller Sebbe en stor hemmelighed. Spørgsmålet er, om Sebbe kan holde på hemmeligheden overfor hans bedste ven Kevin, der også er forelsket i Danni? På hjemmefronten er der andre problemer i kærlighedslivet. Sebbe opdager, at hans mor har en affære. Sebbes far finder ud af det og smider Sebbes mor ud.

3: Afsnit 03

Danni er sur på Sebbe, fordi han fortalte hendes hemmelighed til Kevin. Men hun hjælper alligevel Sebbe mod den 16-årige Frank, der altid er på nakken af Sebbe. Sebbe og Danni bliver gode venner igen. Men samtidig finder de ud af, at en plejefamilie gerne vil have Dannis lillebror - men ikke hende. Danni stikker af fra opholdsstedet Lindely. Sebbe skjuler hende i kælderen. Men da den jaloux Kevin opdager gemmestedet, er Danni ikke længere i sikkerhed.

4: Afsnit 04

"Sebbe og Danni er stukket af hjemmefra og har ""kidnappet"" Dannis lillebror Dennis. De tre børn skjuler sig på et forladt husmandssted langt ude på landet, som Danni og hendes lillebror har arvet efter deres fars familie. De tre børn forsøger at klare sig selv og overleve på egen hånd, men spørgsmålet er, hvor længe de kan klare sig uden at blive opdaget og blive kærester."

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer