Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Danish Dynamite

Sæson 3
7 afsnit
Ned til: Køb 29,-

Pris som konfigureret: 29 ,-

Pris som konfigureret: 29 ,-

Handling:
I tredje sæson af Danish Dynamite møder vi et bredt persongalleri af danskerne anno 2014. I første afsnit skal vi igen følge ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann, der denne gang skal bytte sin gamle møgspand af en bil ud med en ny. Vi møder også Kongerne af Næstved der skal DJ'e til en eksklusiv fest i København. Det viser sig dog at være en noget anderledes fest end de regnede med. Gymnasielæren Alex skal give karakterer, og det vil han gerne gøre på en ny og spændende måde. Og så har Torben Svendsen efter lang tids søgen ENDELIG fundet løsningen på sin seksualitet.
 • Udgivelsesår: 2014
 • Censur:
  Ned til: Køb 29,-

  Pris som konfigureret: 29 ,-

  1: Afsnit 1

  Ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann, skal bytte sin gamle møgspand af en bil ud med en ny. Kongerne af Næstved skal DJ'e til en eksklusiv fest i København. Det viser sig dog at være en noget anderledes fest end de regnede med. Gymnasielæren Alex skal give karaktere, men gør det på en ny og spændende måde. Og så har Torben Svendsen efter lang tids søgen ENDELIG fundet løsningen på sin seksualitet.

  2: Afsnit 2

  Ejendomsmægleren Jeppe K skal sælge endnu en millionvilla, og ender med at få andet end bare penge for arbejdet. De to bedste venner Jim og Sune skal sammen til rollespil, hvilket viser sig ikke bare at være en leg. Kongerne af Næstved skal DJ'e i Slagelse, så de kan tjene penge sammen til deres egen nye club. Og så har Morten Theis Larsen store planer om at fri til sin gravide kæreste. Planerne bliver dog ændret lidt af Mortens chef Røde.

  3: Afsnit 3

  "Jeppe Kaufmann må gå fra sin egen morgenfest for at ejendomsvurdere et hus. Dette betyder dog heldigvis ikke, at han ikke stadig kan feste. Brødrene Tobias og Jacob Bæk skal lancere deres nye magasin ""Kant"" der skal have en ny og lækker forside. Asfaltlæggeren Per, der normalt helst arbejder alene, bliver noget knotten da han bliver tvunget til at have en fyr der er i jobaktivering som makker. Og så skal vi en tur over sundet med Jim og Sune, hvor Jims svenske mor har fødselsdag. Især Sune glæder sig meget, da han aldrig har været i Sverige."

  4: Afsnit 4

  "Daniel Madsen, er førstemand på Statoil i Virum. Hans chef er på kursus, så Daniel skal træde i karakter som bestyrer for hele servicestationen. Asfaltlæggeren Per kæmper med glatte veje og ikke mindst med arbejdspladsens ""drillenisse-ordning"". Morten Theis Larsen har tidligere sagt ja til at gifte sig med sin store kærlighed Mette, og nu har han en stærk mistanke om at hans bedste ven Røde snart kidnapper ham til polterabend. Og så mangler Kongerne af Næstved bare et enkelt DJ-job inden de har råd til at åbne deres egen ""club"" igen. De løber dog ind i mange problemer - blandt andet med SKAT."

  5: Afsnit 5

  "Jeppe Kaufmann skal ordne et forældrekøb med en noget bekymret far. Jeppe forsøger på bedste vis at ""ordne"" både købet og datteren. Gymnasielæren Alex Meyer betragter stadig sig selv mere som elev end lærer. Og samtidigt har han det lidt skidt, da han netop har fået lave brystvorte-piercing. Tobias og Jacob Bæk skal finde på et nyt slogan til deres nye magasin ""Kant"". De to brødre kan dog ikke helt finde ud af hvilket der er bedst. Og så skal Morten Theis Larsen holde sin livs tale, da han endelig skal giftes med sin elskede Mette. Det viser sig dog at talen ikke bliver hans største problem."

  6: Afsnit 6

  "Jim skal instruere en musikvideo for hans bedste ven Sunes heavy-metal band ""Black Metal Machine"". Selvom de er bedste venner gør Jim det dog bestemt ikke gratis. På Statoil i Virum har førstemanden Daniel store problemer med den unge medarbejder Noah. Daniel vil derfor gøre alt for at fælde ham. Brødrene Tobias og Jacob Bæk ryger igen i totterne på hinanden. Denne gang er de uenige om, hvem der skal have annonceplads i deres tjekkede magasin ""Kant"". Sidst men ikke mindst rager asfaltlæggeren Per uklar med en kollega, hvilket truer hele hans asfaltlæggerkarriere."

  7: Afsnit 7

  Jeppe Kaufmann skal sælge en bolig til et homoseksuelt par. Det viser sig dog at Jeppe K. har lavet et par fejlberegninger. Gymnasielæren Alex Meyer vil vise sine elever hvordan man festede dengang han selv gik i gymnasiet, og afholder derfor en morgenfødselsdag inden skole. Tone Svendsen, der før hed Torben, har flirtet løs med sin nye chef. Nu skal de på date, og Tone er nervøs, da hun vil fortælle om sin noget specielle fortid. Og så gør Kongerne et sidste desperat forsøg på at få at åbnet deres nye club, Club Forever Zenzyg. Heldigvis ser det ud som om at tingene endelig går de royales vej.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer