Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Dan Dream

1 timer 33 minutter
6.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Casper Christensen - om Klovn og Dan Dream - CPH PIX 2017
Handling:
Iværksætteren Thorkild er fast besluttet på at ville bygge verdens første elbil, og han finder hurtigt det helt rigtige hold til opgaven. Sammen flytter de produktionen til provinsen, og selvom der er mange udfordringer, bevarer Thorkild og hans kumpaner optimismen. I provinsen skal man dog vænne sig til de nymodens københavnere, og så skal holdet nå at blive helt færdige, før årets første jordbær kommer. Men kan fantasterne sejre i et Danmark, der er styret af janteloven? Dan Dream er baseret på historien om den danske elbil, Hope Whisper, der i 1983 kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum. Den danske folkekomedie er skrevet af Casper Christensen og Frank Hvam.
Trailer:
Casper Christensen - om Klovn og Dan Dream - CPH PIX 2017

Dan Dream er en dansk komedie om den første elbil

Dan Dream er en dansk film fra 2017 med blandt andre Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Peter Gantzler og Frank Hvam på rollelisten. I denne herlige nye komedie vil den danske iværksættere, Thorkild, bygge verdens første elbil. Han har brug for nogle medarbejdere, der kan hjælpe ham til at realisere projektet. Holdet bliver sat, og man vælger, at produktionen skal foregå i provinsen, nærmere bestemt på Fyn. Hele holdet rykker med, og alle er fulde af mod og optimisme. I provinsen ser man dog lidt skeptisk på københavnerne og deres sære projekt. Den første elbil skal stå færdig, inden årets første jordbær er modne. Filmen er baseret på historien om den første danske elbil, Hope Whisper, der blev spået en strålende fremtid, men som kørte galt allerede ved den første fremvisning i Forum i 1983. Men da den er skrevet af makkerparret Casper Christensen og Frank Wham, og rollelisten er spækket med gode, humoristiske kræfter, så må man være forberedt på lidt af hvert. Og mon ikke, historien får lidt mere end et lille tvist? Og vil Jantelovens lange arm få bugt med de energiske, innovative københavnere? Der er lagt op til masser af gode grin og crazy humor - samtidig med, at der bliver fortalt en autentisk historie om dansk elbil-design. Og så rummer humor jo altid mere end en snert af alvor.

Vidste du at?

Trivia

Magnus Millang skulle lære at spille enarmet jokester med lavt selvværd i rollen som Vonsil. Han er ikke selv handicappet, men under optagelserne skulle hans raske arm gemmes væk inde under tøjet, og han skulle filmes fra en bestemt vinkel, for at det kunne se naturligt ud.

Goofs

Da gruppen af københavnere ankommer til den fynske by, viser de en VHS-præsentation af sig selv til den lokale presse. Den VCR, de bruger, stammer fra midt-90'erne. I 1983, som historien foregår i, var videomaskinerne meget større og mere klodsede..

Citat

Jeg har en fantastisk nyhed til jer. Verdenspremiere til udstillingen i Forum. Jamen, den er jo ikke færdig endnu. Lad os så få lavet verdens første elbil færdig! Lad os så komme i gang! Vi skal finde et navn til bilen. Et internationalt navn.

Se Dan Dream om verdens første elbil

Køb Dan Dream, hvis du gerne vil eje den kunne gense den så mange gange du har lyst. Lej Dan Dream hvis du kan klare dig med at have adgang til filmen i 48 timer. Begge dele kan du gøre hos BLOCKBUSTER. Du vælger selv, om du vil leje eller eje denne forrygende danske komedie. Uanset, hvad du vælger, slipper du for at tegne et abonnement. Det er bare at gå ind på hjemmesiden, finde filmen og vælge, om du vil se eller købe den.

Dan Dream er en dansk komedie baseret på den sande historie om et dansk iværksætterprojekt, der kunne være blevet rigtig stort, men som failede fatalt allerede inden, elbilen kom på markedet.

Læs mere om Dan Dream
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 33 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Brugernes anmeldelser

  07/10/2017 : Anonym bruger
  Sjov og velspillet
  Overraskende god film. Casper Christensen spiller super godt.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer