Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Damages

Sæson 5
10 afsnit
Ned til: Køb 129,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

Handling:
I den femte og sidste sæson af den juridiske thriller-serie Damages bliver advokaten Patty Hewes og hendes tidligere protegé Ellen endnu en gang modstandere i retssalen i et dobbelt opgør. En karismatisk hacker anklages for uagtsomt manddrab, og Patty kommer op imod sin egen søn i en sag om forældremyndighed, der medfører en både eksplosiv og uventet afslutning på serien!
Ned til: Køb 129,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

1: You Want to End This Once and for All?

Michael Hewes kæmper mod sin mor i en sag om forældremyndighed, og Patty Hewes og Ellen Parsons står på hver deres side i kampen, og nu forbereder de sig samtidig på at mødes i retten, efter at en hacker har fundet belastende oplysninger frem og tvunget en informant på flugt hen over grænsen.

2: Have You Met the Eel Yet?

Ellen er bekymret for, at Pattys forhold til dommeren giver hendes mentor en urimelig fordel, men er ellers klar til sagen mod internet-hackeren Channing McClaren. Til trods for at Ellen tvivler på McClarens ærlighed, forsøger hun at genskabe balancen og bliver mindet om, hvor manipulerende Patty kan være.

3: Failure Is Failure

Patty forsøger at bevise, at Rachel Wallings afdøde mor begik selvmord efter et møde med internet-hackeren Channing McClaren. Ellen kæmper en brav kamp for at forsvare den suspekte McClaren og bliver samtidig overrasket, da hun erfarer, at hendes mor har problemer derhjemme.

4: I Love You, Mommy

Ellen og Patty befinder sig pludselig i en budkrig, da en mystisk computer-hacker tilbyder dem oplysninger om McClaren-sagen. Samtidig havner Ellen midt i et familiedrama, da hendes mor bliver separeret fra sin mand.

5: There's Something Wrong with Me

Patty og Ellen ser en mulighed for at gøre brug af det dokument, som en computerhacker har tilbudt dem. Samtidig lægger Patty i al hemmelighed pres på en statslig efterforsker i forsøget på at skaffe sig fortrolige oplysninger, der kan hjælpe hende med at nå sine mål, og Channing McClaren bliver indhentet af sin mørke fortid.

6: I Need to Win

Et uventet vidne truer med at underminere Channing McClarens vidneudsagn vedrørende den nat, da Naomi Walling begik selvmord. Samtidig kontakter Ellens assistent Patty for at fortælle om en uvelkommen udvikling i en flere år gammel sag.

7: The Storm's Moving In

Channing McClaren får at vide, at en myrdet computer-hacker blev betalt for oplysninger om den afdøde Naomi Walling. Patty og Ellen tager til Maine for at interviewe en specialist i håb om at blive klogere på, hvad der skete i Princefield Investments. Samtidig opdager Chris Sanchez, at hæren genudsender psykisk ustabile soldater til Afghanistan.

8: I'm Afraid of What I'll Find

Patty truer med at afsløre den insiderhandel, som Channing McClarens nøglemedarbejder har stået bag, og Chris Sanchez bruger McClaren til at frigive oplysninger, der tyder på, at hæren benytter psykisk syge soldater. Samtidig er Ellen tæt på at identificere den mand, hun mistænker for at være hyret af Patty til at dræbe hende.

9: I Like Your Chair

Mens Patty og Ellen forbereder sig på deres retssag, opsøger Ellen den mand, hun mener, Patty har hyret til at dræbe hende for at bede om hans beskyttelse. Samtidig må Ellen tage sig af sine forældres problematisk ægteskabsforlis. Sagen mod Channing McClaren truer med at knuse både McClaren og Princefield Investments.

10: But You Don't Do That Anymore

Ellen forsøger at bruge Michael Hewes kamp om forældremyndigheden til at udmanøvrere Patty, men samtidig bliver hun ført bag lyset af et hovedvidne i McClaren-sagen. Chris forsøger at beskytte den kilde, der afslørede, at militæret har sendt mentalt syge soldater i krig.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer