Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Dallas

Sæson 3
15 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
3. sæson af den dampende hotte tv-serie om de rige og forkælede oliebaroner. Her dannes nye alliancer og nye frustrationer opstår i kampen om olie og kærlighed.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: The Return

3. sæson starter med familien Ewing på toppen, efter de har besejret Cliff Barnes og overtaget hans virksomhed. Men solidariteten varer ikke ved, og konflikterne spreder sig.

2: Trust Me

Med Nicolas' ankomst i baghovedet gør John Ross alt, for at holde sine planer på sporet, og kommer derfor i karambolage med Bobby. Emma beder sin bedstemor om hjælp.

3: Playing Chicken

Rænkespillet om overtagelsen af Southfork kompliceres. Christopher og Elena lægger en dæmper på deres følelser for en forretningsaftale, men Rebecca gemmer måske på sine egne hemmeligheder.

4: Lifting the Veil

Det er bryllupsdag på Southfork, og brudgommen John Ross er stukket af for at slå en handel af med en familiefjende.

5: D.T.R.

Christopher får overraskende oplysninger om Heathers fortid, og Cliff overtaler Elena til at prøve en ny strategi.

6: Like Father, Like Son

John Ross prøver at holde liv i den arktiske leasingkontrakt, mens han forråder dem, der elsker ham mest. Rylands planer om at holde Emma og John Ross fra hinanden tager en uventet vending.

7: Like a Bad Penny

John Ross fortsætter med sine planer om at få kontrol over Ewing Global, og får hjælp af en af ??J.R.s sidste forretningspartnere. Elenas bror Drew vender tilbage til Dallas.

8: Where There's Smoke

Pamelan opdager, at John Ross har været i seng med Emma. Spændingen stiger, og flere liv og forhold bringes til bristepunktet.

9: Denial, Anger, Acceptance

Familien Ewing søger svar på, hvem der har startet branden på Southfork Ranch, og hvem der vil overleve. John Ross og Emma kæmper med deres ansvar for Pamelas overdosis.

10: Dead Reckoning

Christopher og Heathers forhold sættes på prøve, da John Ross forsøger at komme på god fod med Pamela. Elena tager et drastisk skridt for at hævne sin familie.

11: Hurt

Elena konfronterer endelig familien Ewing. Familien er chokeret, hvilket ændrer familieforholdene og tvinger Bobby til igen at tænke over, hvad han gjorde for at gennemføre J.R.s store plan.

12: Victims of Love

Da Ewing Globals aktier kommer på markedet, kæmper hele familien om at hævde deres ejerskab. Bobby beder sin gamle flamme om hjælp til igen at få kontrol over selskabet.

13: Boxed In

Efter Elena hører sandheden om Nicolas' forbindelse til kartellet, får hun en nedtur, og Christopher frygter for hendes sikkerhed. Bobby må træffe et valg, han aldrig kunne have forudset.

14: Endgame

Nicolas og John Ross' liv er i fare. John Ross hører en chokerende hemmelighed om J.R.

15: Brave New World

I sæsonens finale afsløres fjender, nye alliancer dannes og John Ross hører en chokerende hemmelighed om J.R., der sender ham på jagt efter en overraskende ny kumpan.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer