Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Daddy's Home 2

1 timer 37 minutter
6.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Far Dusty har fået det til at fungere med sin tidligere rival, stedfar Brad, og begge har nye familier med stedbørn og koner. Men da julen står for døren, er der alligevel noget der mangler. Derfor inviterer makkerparret deres respektive fædre på besøg, for at børnene kan få én stor, samlende højtid med bedstefædrene. Da Dusty og Brads fædre dukker op, står det klart, hvor forskellige de to er, og snart er en rivalisering om børnenes gunst uundgåelig.
Trailer:

Endelig er efterfølgeren til Daddy's Home her. Hvis du var vild med den oprindelige film, kan du godt glæde dig til Daddy's Home 2. Denne gang er det svigerfamilien, der truer med at ødelægge familieidyllen.

Daddy's Home 2 holder hele vejen

Se eller gense Mark Wahlberg og Will Farrell i rollerne som henholdsvis Dusty og Brad i filmen Daddy's Home 2. Denne gang har fædrene fra den første Daddy's Home film endelige fundet ud af et system, der virker, når familiens børn skal pendle frem og tilbage mellem de to familier. Men ikke mindre vigtigt, så er fædrene også blevet venner. Men vil denne familieidyl vare ved? For julen står for døren. En højtid, der skal fejres i familiens trygge skød. Det bliver en noget anspændt start, da datteren Megan under et skuespil i skolen afslører, at hun er træt af hele arrangementet med at flytte frem og tilbage. Nu må Dusty og Brad lægge hovederne i blød, for hvordan få man lige det til at passe ind i planen om en opsplittet jul. De kommer frem til, at der i stedet skal holdes én samlet jul for alle familiemedlemmerne af begge familier. Men kan de stå distancen, når både Dusty og Brads fædre skal deltage i juleferien? For hvis vi troede, at vi havde set det værste i den første film, så kan vi godt tro om igen. Det viser sig, at der er tale om to bedstefædre, der virkelig ikke ser verden på samme måde. Mel Gibson spiller rollen som Dustys far Kurt. I rollen som Brads far Don ser vi John Lithgow.

Vidste du at?

Trivia

I filmen spiller Mel Gibson far til Mark Wahlberg. Men vidste du, at der i virkeligheden kun er 15 års forskel i alderen på de to mænd. Så der skal mere end almindelig god vilje til, for at få det regnestykke til at gå op i virkeligheden.

Goofs

Da familierne ankommer til det hus, hvor de skal holde deres ferie, ser vi Karen gå ind af fordøren ikke bare én, men hele to gange. Det er ikke den eneste fejl. For da de skal køre dertil, er baby Griffin ikke med i nogen af bilerne.

Citat

Kurt fortæller Dusty følgende om Brad: "His total lack of masculinity, I mean his weak chin and soft underbelly bothers you not a bit?". Brad svarer: "You know, I'm just getting the feeling maybe you guys would like some privacy."

Hylende morsomme Daddy's Home 2

Køb Daddy's Home 2 hvis du er til hylende morsomme komedier. For der er næsten garanti for, at du vil ligge flad af grin med denne herlige film. Se eller gense den sjove sammenbragte familie - nu med de udfordringer, som et besøg af svigerfamilien kan medføre. Hos Blockbuster betaler du kun for de film og serier, som du ønsker at leje. Du betaler således ikke noget dyrt månedligt abonnement. Så hvad venter du på? Køb eller lej Daddy's Home 2 allerede i dag.

Læs mere om Daddy's Home 2
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 37 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer