Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Creed

2 timer 08 minutter
7.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Adonis Johnson nåede aldrig at møde sin berømte far, Apollo Creed. Apollo var verdensmester i sværvægtsboksning, men døde, før Adonis blev født. Alligevel hersker der ingen tvivl om, at boksning er i Adonis' blod. Derfor beslutter han sig for at tage til Philadelphia - stedet hvor Apollo Creeds legendariske kamp i sin tid fandt sted mod Rocky Balboa. Her vælger Adonis at opsøge Rocky i håbet om at overtale ham til at blive hans træner. Rocky er dog fast besluttet på, at han er færdig med boksning for altid og afviser Adonis’ ønske. Men Adonis’ store styrke og vedholdenhed minder Rocky om hans tidligere ven, Apollo, og han indvilliger derfor alligevel i at træne den unge bokser. Det bliver indædt kamp for livet og en plads i ringen for dem begge.
Trailer:

Creed - endnu et pletskud i Rocky-serien

Bokseren Rocky Balboa er efterhånden blevet en ældre mand, men han kan stadig bokse og ikke mindst lære fra sig. Det bliver nyttigt, da den unge Adonis Johnson er på udkig efter en mentor. Adonis er søn af den berømte bokser Apollo, som døde før han blev født, og han ønsker at gå i sin fars fodspor. Apollo var også Rockys gamle ven og rival i bokseringen. Efter en del overtalelse accepterer den pensionerede Rocky at være mentor for Adonis og lære ham boksesportens mange tricks, for at han kan blive den bedste. De går begge igennem en vigtig, hård og lærerig tid, og den ellers så hårdføre Rocky finder ud af, at det ikke kun er Adonis, der har brug for en hjælpende hånd. Samtidig lurer kærligheden lige om hjørnet. Creed er meget mere end boksehandsker og brækkede næser. Det er en spænende film med et rigtig godt plot. Samtidig er den spækket med meget fine skuespilpræstationer, især af Sylvester Stallone og det spirende skuespiltalent Michael B. Jordan samt Tessa Thompson som Bianca. Det bliver også til et dejligt gensyn med Cosby-stjernen Phylicia Rashad som Mary Anne. Denne film gav ligefrem Mister Stallone en Oscar nominering, og er den anden han får for sin rolle som Rocky Balboa. Lej eller køb filmen på BLOCKBUSTER, find popcornene frem og læn dig tilbage i sofaen. Det er tid til god underholdning.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Sylvester Stallone blev nomineret til en Oscar for sin rolle i Creed?, Vidste du, at dette er den længste af filmene i Rocky-serien? Vidste du, at dette er den første af Rocky-filmene, som Sylvester Stallone ikke selv skrev?

Goofs

Da Mary Anne Creed ser boksekampen fra LA, er der mørkt udenfor, men de er 8 timer bagud, så der skulle være lyst., I underteksterne bliver Rocky på et tidspunkt refereret til som Rambo. Lige før boksekampen i England, kan man se en amerikansk stikkontakt på væggen.

Citat

Rocky Balboa: "Time takes everybody out; time's undefeated.", Bianca: "You didn't tell me your uncle was Rocky Balboa.", Rocky Balboa: You can't learn anything when you're talking. That's a fact of life. As long as you're talking, you're not listening."

Du kan få Creed på BLOCKBUSTER

Creed er meget mere end blot en boksefilm. Køb Creed eller lej Creed for en aften og få selv syn for sagen. Her på BLOCKBUSTER gør vi det uhyre nemt for dig, da du kun betaler for det, du ser. Her er der intet abonnement. Vi har et stort og bredt udvalg af både de nyeste film og de gamle klassikere til optimale priser, så der er noget for enhver smag. Se og læs meget mere på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om.

Var du fan af Rocky filmene, vil Creed helt sikkert også være noget for dig. Se den sammen med vennerne eller din partner her på blockbuster.dk. Vi gør det nemt og bekvemt for dig.

Læs mere om Creed
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 2 timer 08 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer