Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Chuck

Sæson 3
19 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Chuck er tilbage, nu både som den ulykkelige computernørd, der er håbløst forelsket i superspionen Sarah, og kampsportseksperten, hvis hjerne er spækket med den nye Intersect 2.0. Sæson 3 er lig med actionfyldt underholdning, hvor de to sider af Chuck ofte støder sammen og (indimellem) hjælpes ad.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Chuck Versus the Pink Slip

Chuck versus the Pink Slip: Chuck ønsker sig at blive en rigtig fuldblods-spion, men han gennemfører ikke sit træningsprogram, og får i stedet en fyreseddel. Chuck har nu ikke anden udvej end at finde en måde, hvorpå han atter kan få foden indenfor i spion-branchen.

2: Chuck Versus the Three Words

Chuck Versus the Three Words: Da Carina vender tilbage til byen får Chuck nogle "glimt", der afslører hendes forlovede som en lyssky våbenhandler. Chuck kommer derfor på en ny mission sammen med Sarah, Carina og Casey, men hans følelser kommer på tværs af opgaven. Big Mike kommer tilbage for at bestyre forretningen, og Morgan falder for Carina.

3: Chuck Versus the Angel de la Muerte

Chuck Versus the Angel de la Muerte: Diktatoren Alejandro Goya, som ønsker at indføre demokratiske valg i sit land, bliver behandlet på Westside Medical Hospital, hvor Devon "Captain Awesome" Woodcomb og Ellie Bartowski arbejder. Holdet får til opgave at beskytte Goya mens han er indlagt, og Chuck er nødt til at fremskaffe nogle helbredsoplysninger om Goya ved at udnytte Devon.

4: Chuck Versus Operation Awesome

Chuck Versus Operation Awesome: Da den ondskabsfulde agent fra Ringen, Sydney Prince, fejlagtigt antager Captain Awesome for at være en superagent, beslutter Chuck at optræde som Devons boss og samtidig give ham et lynkursus i spionagens ædle kunst. Under en mission løber Chuck og Devon ind i den gådefulde mand Daniel Shaw. Morgan bliver forfremmet til assisterende manager, men den nye mellemleder får hurtigt bøvl med Jeff og Lester.

5: Chuck Versus First Class

Chuck Versus First Class: For at kunne bevise sit værd over for Daniel Shaw tager Chuck på sin første solo-mission, hvor han må gå undercover i Paris. Men komplikationer opstår hurtigt, da han støder på en agent fra Ringen ombord på flyet. Tilbage hos Buy More har Morgan problemer med sine medarbejdere, som løber om hjørner med ham.

6: Chuck Versus the Nacho Sampler

Chuck Versus the Nacho Sampler: Chuck får nok at se til, da han skal optræne Hannah hos Buy More, mens han samtidig forsøger at rekruttere sin egen meddeler, Manoosh Depak. Samtidig blander Sarah og Casey sig konstant i Chucks bestræbelser. Devon er tvunget til at lyve, da Ellie begynder at stille ham spørgsmål om Chuck. Både Morgan, Jeff og Lester forsøger at lægge an på Hannah.

7: Chuck Versus the Mask

Chuck Versus the Mask: Chuck og Hannah kommer Shaw til undsætning i en kritisk situation, og de hjælper ham med at skaffe en maske tilbage. De får dernæst til opgave at danne team i en efterfølgende mission, hvor Shaw samtidig danner par med Sarah. Morgan og Ellie forener deres kræfter for at finde frem til sandheden bag Chucks hemmelighedsfulde adfærd.

8: Chuck Versus the Fake Name

Chuck Versus the Fake Name: Chuck lover at servere en middag for Ellie, Devon og Hannah, men først må han lige fuldføre en mission, hvor han optræder i rollen som verdens farligste snigmorder. Sarah forsøger at bevare sit forhold til Shaw på det rent professionelle plan.

9: Chuck Versus the Tic Tac

Chuck Versus the Beard: Da Ringen forsøger at korrumpere en CIA-agent må holdet sætte deres lid til at modtage informationer via Intersect- computeren. Men som følge af følelsesmæssige problemer får Chuck vanskeligt ved at se "glimt", og han bliver taget af sagen. De ansatte hos Buy More bliver reevalueret af en potentiel opkøber.

10: Chuck Versus the Tic Tac

Chuck Versus the Tic Tac: Casey påtager sig en mission for sin gamle kommandør James Keller, men noget går galt. Det er nu op til Chuck og Sarah at komme ham til hjælp. Devon og Ellie diskuterer om de skal melde sig under fanerne hos Læger uden grænser, eller om de skal tage imod et forskningslegat på University of Southern California.

11: Chuck Versus the Final Exam

Chuck Versus the Final Exam: Chuck bliver sendt ud på en mission, som udgør hans spion-svendeprøve. Sarah og Shaw fungerer samtidig som hans censorer. Casey løber ind i problemer hos Buy More.

12: Chuck Versus the American Hero

Chuck Versus the American Hero: Chuck får sin første opgave som fuldbefaren spion, hvor han skal optræde som en ung, amerikansk rigmand i Rom. Da han opdager, at han kan få lov til at hyre de bedste agenter til sit team har han kun Sarah i tankerne. Sammen med sine venner forsøger han at få hende tilbage på holdet igen.

13: Chuck Versus the Other Guy

Chuck Versus the Other Guy: Daniel Shaw slår sig sammen med Chuck og Sarah for at finde frem til den skumle agent fra Ringen, som står bag mordet på Shaws kone. Chuck bliver dog bekymret for Shaws psykiske tilstand. Morgan overvejer at kvitte sit job hos Buy More.

14: Chuck Versus the Other Guy

Chuck Versus the Honeymooners: I Europa har Chuck og Sarah besluttet sig for at kvitte livet som spioner, men så opdager de, at den baskiske terrorist Juan Diego Arnaldo befinder sig ombord på deres tog. Chuck og Sarah kaster sig straks ind i kampen for at afspore terroristens planer. Beckman giver Casey ordre til at finde det forsvundne par, mens Devon og Ellie holder deres afskedsfest.

15: Chuck Versus the Role Models

Chuck Versus the Role Models: Chuck og Sarah får tildelt rollen som observatører i selskab med CIAs superagent-par Craig og Laura Turner. Mens Chuck og Sarah skal tage ved lære af superagent-ægteparret, får Casey til opgave at træne Morgan. Devon og Ellie indleder deres nye opgave som Læger uden grænser i det borgerkrigshærgede Congo.

16: Chuck Versus the Tooth

Chuck Versus the Tooth: Chuck hjemsøges af foruroligende drømme om Beethoven netop som præsidenten af Zamibia står overfor at skulle overvære en Beethoven koncert. Chuck frygter nu, at hans mareridt er et forvarsel om at Ringen vil forsøge at udsætte præsidenten for et attentat. General Beckman er dog ikke enig, og han beordrer i stedet Chuck til at konsultere CIA-psykologen Leo Dreyfus. Anna Wu dukker uventet op hos Buy More.

17: Chuck Versus the Living Dead

Chuck Versus the Living Dead: Stephen arbejder på at få kontrol med Intersect-programmet i Chucks hoved, så denne ikke skal blive vanvittig nu hvor han ved, at Shaw i høj grad er i live. Morgan har mistanke om, at Ellie har en affære, og han fortæller Devon om sin mistanke. I mellemtiden bliver Ellie tilbageholdt af Justin Sullivan.

18: Chuck Versus the Subway

Chuck Versus the Subway: Morgan, Devon og Ellie forener deres kræfter for at redde Bartowskis team fra Ringen. Chucks "glimt" begynder at give ham hovedpine efter at Shaw har taget den "guvernør", som gav Chuck kontrol over Intersect-programmet. Ejeren af Buy More, Moses, giver Big Mike et ubehageligt ultimatum.

19: Chuck Versus the Ring (2)

Chuck Versus the Ring: Part II "Ringen" kommer tættere og tættere på Chuck, hans venner, og deres familier.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer