Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Charlot og Charlotte

Sæson 1
4 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
De to vidt forskellige piger, Charlot og Charlotte, støder ind i hinanden en sen aften i Københavns lufthavn. De er begge blevet brændt af, og nu hænger de pludselig på hinanden. Efter at have drukket sig en ordentlig brandert på, at være løbet ind i den ene besynderlige eksistens efter den anden, have lavet ballade og skandale, og opdaget, at de bliver forfulgt, beslutter de, at det er klogest at forlade København. Sammen sætter de kursen mod Skagen, og det bliver en, på alle måder, begivenhedsrig rejse.
 • Udgivelsesår: 1996
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Gud ser alt - osse selvom man ikke tror på ham

  *AFSNIT 1* De to vidt forskellige piger, Charlot og Charlotte, støder ind i hinanden en sen aften i Københavns lufthavn. De er begge blevet brændt af, og nu hænger de pludselig på hinanden. Efter at have drukket sig en ordentlig brandert på, at være løbet ind i den ene besynderlige eksistens efter den anden, have lavet ballade og skandale, og opdaget, at de bliver forfulgt, beslutter de, at det er klogest at forlade København. Sammen sætter de kursen mod Skagen, og det bliver en, på alle måder, begivenhedsrig rejse.

  2: Nu forlader I mig

  *AFSNIT 2* De to vidt forskellige piger, Charlot og Charlotte, støder ind i hinanden en sen aften i Københavns lufthavn. De er begge blevet brændt af, og nu hænger de pludselig på hinanden. Efter at have drukket sig en ordentlig brandert på, at være løbet ind i den ene besynderlige eksistens efter den anden, have lavet ballade og skandale, og opdaget, at de bliver forfulgt, beslutter de, at det er klogest at forlade København. Sammen sætter de kursen mod Skagen, og det bliver en, på alle måder, begivenhedsrig rejse.

  3: Jeg så ind i dig

  *AFSNIT 3* De to vidt forskellige piger, Charlot og Charlotte, støder ind i hinanden en sen aften i Københavns lufthavn. De er begge blevet brændt af, og nu hænger de pludselig på hinanden. Efter at have drukket sig en ordentlig brandert på, at være løbet ind i den ene besynderlige eksistens efter den anden, have lavet ballade og skandale, og opdaget, at de bliver forfulgt, beslutter de, at det er klogest at forlade København. Sammen sætter de kursen mod Skagen, og det bliver en, på alle måder, begivenhedsrig rejse.

  4: Man kan frygte alting her i verden - derfor skal I ikke frygte noget som helst

  *AFSNIT 4* De to vidt forskellige piger, Charlot og Charlotte, støder ind i hinanden en sen aften i Københavns lufthavn. De er begge blevet brændt af, og nu hænger de pludselig på hinanden. Efter at have drukket sig en ordentlig brandert på, at være løbet ind i den ene besynderlige eksistens efter den anden, have lavet ballade og skandale, og opdaget, at de bliver forfulgt, beslutter de, at det er klogest at forlade København. Sammen sætter de kursen mod Skagen, og det bliver en, på alle måder, begivenhedsrig rejse.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer