Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Chappie

1 timer 57 minutter
6.8
Køb 59,-

* Skal udfyldes

Køb 59,-
Trailer:
Handling:
I et fremtidigt Johannesburg er kriminalitet blevet så udbredt, at politiet bruger robotter til at bekæmpe kriminalitet. Da den beskadigede politirobot Chappie stjæles af et par lokale gangstere og rebootes med et innovativt, banebrydende følelses- og bevidsthedsprogram, bliver han den første robot nogensinde, der selv kan tænke og føle. Da det går op for styrets våbenleverandør iværksætter de straks en hensynsløs og destruktiv plan, der endnu en gang skal sikre kontrollen med byens kriminelle elementer - og samtidig garantere, at Chappie ikke alene blive den første, men også den sidste af sin slags. Actionfilmen Chappie er instrueret af den visionære Neill Blomkamp, der tidligere har instrueret District 9 og Elysium.
Trailer:

Chappie - robottens ekstra chance for nyt liv

Chappie er endnu en helt fantastisk science fiction film, som er blevet instrueret af den visionære sydafrikaner Neill Blomkamp. Denne films location er et fremtidigt Johannesburg, hvor kriminaliteten er blevet så udbredt, at politiet ikke har ressourcer nok til at bekæmpe den. Derfor bliver de nødt til at få hjælp fra robotter, så de bedre kan bekæmpe denne stigende kriminalitet. Den unge ingeniør Deon, som er ansat af et våbenfirma, er hjernen bag en af de mest effektive og populære robotmodeller, som politiet er ekstremt begejstret over. Dog er dette ikke Deons drøm. Deon drømmer stadig om at udvikle en robot med kunstig intelligens og ægte følelser. Deons drøm bliver dog ikke bakket op fra firmaets direktør, så Deon må tage sagen i egen hånd. Han bruger den skrottede robot, som har samme navn som filmens titel, som forsøgskanin til sit projekt. Desværre sker der det, at både forsøgskaninen og Deon bliver kidnappet af to lokale gangstere, Ninja og Yolandi. For at det skal kunne lykkedes Deon at flygte, må han efterlade robotten, meget modvilligt, som stadig kun er i en opstartsfase, en babyfase om man vil. Nu er Deons forsøgskanin i den kriminelle underverden. I denne film ser vi et ekstremt stærk team - både foran kameraerne og bag dem. Vi ser skuespillere som Dev Patel, Hugh Jackman og Sharlto Copley, hvor sidstnævnte er stemmen bag robotten.

Vidste du at?

Trivia

Da vandet bliver hældt over Deon, for at vække ham, bærer Ninja en vest uden ærmer, hvor der står ”Bite Me Fanboy” på forsiden og bagpå er der et kranie. Dette er en hilsen, og til ære for en tegneseriefigur, Lobo, der bærer en næsten identisk vest.

Goofs

Da Vincent Moore præsenterer sin robot til politiets øverste chef, er hans pandehår meget kort trimmet - helt karseklippet. Efter at han er blevet afvist, går Vincent ind i et vaskerum, hvor vi ser at hans hår er markant længere end før.

Citat

Ninja: Chappie if you want to be in the gang you have to be cool, like daddy! Look how daddy walks! Look how cool it's! Need to keep it gansta' Chappie! Deon: This is a new kind of life form, a new step in evolution.

Chappie - science fiction på din måde

Hos BLOCKBUSTER har vi et bredt udvalg af super fede film, blandt andet Chappie. Er du den type, der kun ser en film en enkelt gang, så lej Chappie. Hvis du derimod vil have filmen i din samling, så du til hver en tid, kan finde den frem, så køb Chappie. Her får du masser af frihed - blandt andet bliver du ikke bundet op på et abonnement, så du betaler kun for det du ser. Tjek det hele ud på BLOCKBUSTER, hvor du finder en masse nye film - blandt andet billige premiere film.

Chappie er endnu et skud på stammen fra den sydafrikanske instruktør Neill Blomkamp. Med denne film er du sikret en super hyggelig aften - du skal blot sørge for noget godt at spise til filmen.

Læs mere om Chappie
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 57 minutter
 • Censur:
  Køb 59,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer