Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Central Intelligence

1 timer 44 minutter
6.3
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Han var nørdet og blev drillet i skolen. Nu er han en dødbringende CIA-agent og skal til genforeningsfest. Under påskud af at arbejde på en tophemmelig sag, henvender han sig til skolens tidligere populære fyr, der nu arbejder som revisor og savner de gode gamle dage. Men før det går op for den kedelige talknuser, hvad han har sagt ja til, er det for sent at trække sig ud. Hans nye 'ven' udsætter ham for både skudvekslinger, dobbeltbedrag og spionageoperationer, der meget nemt kan ende med at tage livet af dem begge.
Trailer:

Central Intelligence – en stærk komedie med komediegenrens tunge drenge

I Highschool bliver den tykke dreng Bob regelmæssigt mobbet. Han har ikke mange venner, kun Calvin som er skolens populære stjerneatlet. De to får kontakt igen på facebook tyve år efter, de dimitterede fra Highschool. I mellemtiden er den tykke dreng Bob blevet en høj, veltrænet mand spillet af Dwyane Johnson. De to har skiftet status – nu er Bob den cool CIA-agent, og Calvin har et kedeligt forstadsliv. Calvins kedelige liv varer dog ikke længe efter mødet med Bob, for Bob er på flugt fra sine egne kolleger, som tror, han er en korrupt agent med onde planer. Men i virkeligheden er Bob på færten af en storkriminel, som må stoppes med det samme, før nogen kommer til skade. Bob og Calvin indleder et samarbejde i missionen om at få den storkriminelle ned med nakken. Calvin er desuden spillet af komiker Kevin Hart, der sammen med Dwayne Johnson udgør et noget umage par. Central Intelligence er en overraskende og morsom actionkomedie, som uden tvivl vil få dig til at grine.

Vidste du at?

Trivia

Dwayne Johnson bærer en bæltetaske i filmen, som refererer til en populær ’meme’, der viser et billede af Johnson fra 90’erne med en lignende bæltetaske.

Filmen har mange intertekstuelle referencer, f.eks. til skuespillernes tidligere karrierer: Johnsons rolle i Hercules, Johnsons wrestlingkarriere som The Rock, Megan Parks katolske rolle i ’’The Secret Life of the American Teenager’’. Der er også referencer til ’’The Bourne Series’’, ’’Pitch Black’’ og nyhedshistorien om kvinden, der skar sin mands penis af i 1993.

Goofs

Plakaterne i matematikklubben fra 1996-scenerne, hænger der stadig, uforældet, da vi ser rummet igen 20 år efter.

Efter de to venner mødtes i baren første gang og er på vej ud til motorcyklen, ændres Bobs sko fra sneakers til sandaler og igen tilbage til sneakers.

Citat

Bob: ’’You’re like a black Will Smith.’’

Bob: ‘’You’re like a snack-sized Denzel.’’

Trevor: ‘’Get your asshole off my door!’’

Se Central Intelligence, når du trænger til et godt grin

Nogle dage trænger man bare til et godt og forløsende grin. Det kan klares med en god komediefilm; for eksempel Central Intelligence! På blockbuster.dk kan du købe Central Intelligence og downloade den direkte ned på din computer, så du kan se den igen og igen. Du kan også vælge at leje den og se den lige her på siden. Lige meget hvad du vælger, slipper du for faste abonnementer – på Blockbuster betaler du kun for det, du vil se. Køb eller lej Central Intelligence, så er du sikret en god oplevelse med stjerneduoen Dwayne Johnson og Kevin Hart. Vil du vide mere om dine muligheder for at se film på blockbuster.dk, så kan du læse videre på dette link: http://blockbuster.dk/om .

I Highschool bliver den tykke dreng Bob regelmæssigt mobbet. Hans eneste ven er Calvin, som er skolens populære fyr. De to mødes igen tyve år efter, de dimitterede fra Highschool, hvor de genfinder deres venskab i en noget særlig mission.

Læs mere om Central Intelligence
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 44 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Brugernes anmeldelser

  02/12/2016 : Anonym bruger
  God og sjov action komedie
  Se også fraklippene til sidst

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer