Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Casual

Sæson 2
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Valerie, Alex og Laura kæmper videre i dating-junglen og i deres liv generelt.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Phase 3

Alex' bekymrende nye besættelse fører Valerie til at tage sagen i egne hænder. Laura undersøger muligheden for at skifte highschool.

2: Trivial Pursuit

Alex tager sin nye rolle som Lauras lærer alvorligt, men hans metoder er tvivlsomme. Valerie kontakter gamle venner.

3: Such Good Friends

Valerie prøver at forbedre sit venskab med sin terapeut-kollega Jennifer. Alex overvejer et tilbud fra en investor, der vil hindre Snooger i at gå fallit. Laura overvejer at slutte sig til en læsegruppe for modtagere af hjemmeundervisning.

4: Big Green Egg

Alex inviterer sin nye forretningspartner Jordan hjem til middag og møder nogen fra sin fortid. Valerie tager med Jennifer til spilaften med hendes venner. Laura lærer en af pigerne fra sin læsegruppe at kende.

5: Bicycle Thieves

Valerie overvejer sine forplantningsmuligheder efter et besøg hos lægen. Alex genovervejer et forhold med en ekskæreste. En hemmelighed får Laura og Aubrey til at knytte et bånd.

6: 100 Cows

Valerie indvilger i at gå på date med Jennifers ven Harry, men hun tænker på en anden. Alex forsøger at imponere Sarah med en forlovelsesgave. Lauras venskab med Aubrey intensiveres, da tingene bliver personlige.

7: Threesomes

Valerie står pludselig med et valg mellem to meget forskellige mænd. Alex' forhold med en ung kollega tiltrækker opmærksomhed. Laura og Aubrey giver Spencer et tilbud, som han ikke kan afvise.

8: The Magpie

Alex' personlige og professionelle tilværelser støder sammen efter Sarah og Jordans forlovelsesfest. Valerie genovervejer sine valg, efter hun bliver brændt af. Lauras interesse i Spencer komplicerer venskabet med Aubrey.

9: The Lake

Alex drager i krig med Jordan over Snoogers fremtid. Valeries udenbys tur med Jack overskygges af drama i hjemmet. Lauras plan om at besøge Spencer på hospitalet afspores.

10: Reunion

Valerie og Jack udlever deres fantasier på et hotel. Alex tilpasser sig sin nye tilværelse med Sarah. Laura og Spencer ser en række romantiske film for teenagere.

11: Death and Taxes

Valerie tvinges til at tilbringe tid sammen med Drew og deres bogholder. Alex søger hjælp hos en terapeut. Laura hjælper Spencer med at træffe nogle vanskelige beslutninger.

12: 40

Alex planlægger en 40 års-fødselsdag for Valerie og får en ny ven. Valerie og Drew besøger et særligt sted fra deres fortid. Laura træffer en endegyldig beslutning omkring Spencer.

13: The Great Unknown

Alex, Valerie og Laura støtter hinanden under en familiekrise.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer