Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Captain America: Civil War

2 timer 22 minutter
7.8
Køb 149,-

* Skal udfyldes

Køb 149,-
Trailer:
Handling:
Efter endnu en mission, hvor The Avengers efterlader sig talrige civile ofre, kræver politikerne, at superheltealliancens arbejde overvåges og kontrolleres. Spørgsmålet er, om Avengers herved vil være en større hjælp eller blive handlingsmæssigt hæmmede. Situationen udfordrer venskabet mellem Captain America og Iron Man og skaber internt splid i gruppen, hvis medlemmer tvinges til at vælge side. I en kulisse af dobbeltspil, mystiske skurke og nye allierede, bryder der et massivt slag om Avengers og hele menneskehedens fremtid ud.
Trailer:

Captain America: Civil War – En ny fjende og interne konflikter der overgår alle stridigheder, vi tidligere har set

Hører du til i den faste fanskare, som bare elsker de spændende og actionfyldte film fra Marvel? Så får du her endnu en imponerende film i rækken af superheltefilm. Filmen er instrueret af Anthony og Joe Russo. Den er skrevet af Christopher Markus og Stephen Feely. I det store galleri af medvirkende kan nævnes, at Chris Evans spiller rollen som Steve Rogers, eller som han også kendes – Captain America. Denne gang vil politikerne indføre en lov, som bestemmer, at alle mennesker med særlige, overnaturlige kræfter skal registreres. Dette medfører en konflikt mellem superheltene, som forvandles fra bedste venner til bitre fjender. Captain America er modstander af det nye tiltag, mens Iron Man støtter op omkring den nye lov. Det medfører en decideret kamp mellem de ellers tidligere allierede. Der er dermed lagt op til et massivt opgør. Og samtidig kommer der en helt ny fjende på banen, som verden skal beskyttes mod. Hermed er der lagt op til det, der godt kunne minde om en egentlig borgerkrig kombineret med dobbeltspil og mystiske skurke.

Vidste du at?

Trivia

Captain America: Civil War er med sine 2 timer og 27 minutter Marvels hidtil længste film.

Tom Holland er med sine 19 år den yngste, der har spillet Spider-Man på film.

Medinstruktør Joe Russo har udtalt, at den mest imponerende optagelse i filmen er, da Steve Rogers med sine bare hænder skal forhindre en helikopter i at lette. Optagelsen blev ovenikøbet brugt i den første teaser, der blev lavet til filmen. Om selve optagelsen siger Russo, at Chris forsøger at stoppe en kørende kran, så man på den måde kan filme hans spændte muskler og føle og mærke den energi, han bruger i sit forsøg på at stoppe den.

Goofs

Brikkerne på skakbrættet i Avengers compound er placeret forkert. Brikkerne i venstre hjørne af skakbrættet (A1, H8) burde være sorte og ikke hvide, som det ses I filmen. Derfor burde skakbrættet være drejet 90 grader, hvis det skulle vende korrekt.

Den avis, som vintersoldaten køber i en kiosk i Bukarest, hedder Jurnalul de Lugoj. Den avis bliver slet ikke solgt i Bukarest, da Lugoj er en by i en helt anden del af Rumænien.

Citat

Ant-Man: ”Oh, you're going to have to take this to the shop.”

Iron Man: “Who's speaking?”

Ant-Man: “It's your conscience. We don't talk a lot these days."

Captain America: Civil War – En film for dig, der elsker action, spænding og superhelte

Captain America: Civil War er den tredje film i rækken af film om Captain America. Hovedrollen spilles af Chris Evans. Lej eller køb Captain America: Civil War hos Blockbuster. Hos Blockbuster er der ingen bindinger eller abonnement. Du kan til enhver tid købe eller leje en film på http://blockbuster.dk. Og du får masser af underholdning og spænding, når du vælger at leje eller købe denne seneste film i rækken af film om Captain America hos Blockbuster.

Læs mere om Captain America: Civil War
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 22 minutter
 • Censur:
  Køb 149,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer