Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Café Society

1 timer 32 minutter
6.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
New York, 1930'erne. Bobby har brug for luftforandring og er desperat for at komme væk fra sine emsige forældre, sin gangsterbror og familiens juvelerforretning. Han beslutter sig for at prøve lykken i Hollywood, hvor hans Onkel Phil huserer som magtfuld filmboss og indvilliger i at hyre Bobby som assistent. Phils sekretær, Vonnie, får til opgave at vise den nytilflyttede rundt i filmbyen. Forholdet udvikler sig til en regulær romance, men da en hemmelighed kommer frem i lyset, sættes deres kærlighed på prøve. Café Society er instruktør Woody Allens kærlighedserklæring til den gyldne æra i Hollywood og en filosofisk fortælling om forelskelse som ung og kærlighed som voksen.
Trailer:

Er du Woody Allen fan, er Café Society bestemt en film, som du må føje til listen af must see film. Underholdende, skønne skuespilpræstationer og med en finurlighed, som kun Woody Allen mestrer.

Café Society - endnu et underholdende Woody Allen værk.

Denne Woody Allen film tager os tilbage til 30'ernes Hollywood, hvor glamour, penge og berømmelse har mere end kår. Den magtfulde agent Phil Stern lever det søde liv her. En dag modtager han et opkald fra sin søster i New York, som beder Phil om at give nevøen Bobby et arbejde i Hollywood. Phil er dog en meget travl mand, så sekretæren Veronica, også kaldet Vonnie, får tjansen med at vise den unge nevø rundt i Hollywood og introducere ham for de rigtige personer. Bobby falder pladask for den spændende og kønne Vonnie, men Vonnie har allerede en kæreste. Det skal dog vise sig, at det ikke er en hvilken som helst mand. To mænd kæmper nu om Vonnie, men som altid i en Woody Allen film, tager filmen et lille twist. Dette er ingen undtagelse. Café Society er en både underholdende og interessant film; en typisk Woody Allen film, selvom han mod sædvane ikke selv optræder i denne produktion. Filmen har mange kendte ansigter på rollelisten - Steve Carell, Kristen Stewart, Blake Lively og ikke mindst Jesse Eisenberger i rollen som den lettere nørdede nevø, Bobby. Alle leverer de en imponerende præstation, der løfter filmen i endnu højere grad. Er du til Woody Allen film, er denne film ingen undtagelse for top underholdning. Du finder den her på blockbuster.dk, hvor du enten kan leje eller købe filmen. God fornøjelse!

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at rollen som Phil Stern først var besat af Bruce Willis? Han blev fyret, efter optagelserne var gået i gang på grund af dårligt samarbejde, og Steve Carrell overtog rollen. Vidste du, at dette er den første film siden 1987, Woody Allen ikke selv optræder i?

Goofs

I en af scenerne bliver der brugt et klaver af koreansk oprindelse, men dette mærke blev først solgt til USA fra 1982. I en anden af scenerne kan man se en moderne skyskraber i LA, som ikke var der på det tidspunkt, filmen skal forestille at finde sted.

Citat

"I didn't say I like the idea. And I will resist death with everything I have. But when the Angel of Death comes to cut me down, I'll go. I'll protest. I'll curse. You hear me? I will go under protest.",

Find Café Society hos BLOCKBUSTER

Køb Café Society eller lej Café Society for en dag, næste gang det er tid til filmhygge. Her gør vi det nemt at se film, og vi har masser af gode fordele for vores kunder - intet abonnement, du betaler kun for det, du ser, de nyeste film, premierefilm eller de gamle klassikere. Alt sammen til rigtig gode priser, som du ikke kan sige nej til.

Læs mere om Café Society
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 32 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer