Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bridget Jones' baby

1 timer 58 minutter
6.6
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Bridget Jones er i 40'erne og single igen efter bruddet med Mark Darcy, så hun beslutter sig for at fokusere på sit job og omgive sig med gamle og nye venner. Men hendes kærlighedsliv tager en drejning, da hun møder den flotte amerikaner Jack - en bejler, der er alt det, Mr. Darcy ikke er. I et uventet twist bliver Bridget gravid, men der er bare lige ét problem - hun er kun 50% sikker på, hvem der er barnets far.
Trailer:

Bridget Jones' baby er en sikker vinder som helt sikker vil få gang i lattermusklerne. Renée Zellweger leverer varen igen igen. Få fat i den hos Blockbuster med det samme.

Bridget Jones' baby får gang i lattermusklerne!

Bridget Jones er fyldt 43, lever det søde singleliv i sin velkendte London lejlighed ved London Bridge, og karrieren kører derudaf for hende. Det er indtil Bridget en dag finder ud af, at hun er gravid. Og ikke nok med det, der er hele to mulige fædre. Bridget har store kvaler med at finde ud af, hvem det mest realistisk set kan være. Derudover kæmper hun naturligvis en pæn kamp for at hemmeligholde for de to intetanende potentielle fædre, at hun ikke aner, hvem af dem, det rent faktisk skal være far. Det er ikke nogen let opgave, Bridget står over for, men hun har 9 måneder til at finde svaret og kaster sig ud i opgaven med liv og sjæl. Den altid gæve og lettere uheldige Bridget er på banen igen! Bridget Jones' baby er en uhyre morsom komedie og er ligeså elskelig som de foregående Bridget Jones film. På rollelisten er som altid Renée Zellweger i hovedrollen som Bridget, gentlemanen og ekskæresten Mark Darcy og Colin Firth er et nyt flot bekendtskab i skikkelse af Patrick Dempsey fra "Greys hvide verden". Emma Thompson spiller rollen som den underholdende og lettere provokerende fødselslæge. Du kan både se filmen sammen med veninderne, familien eller din partner. Der er garanti for et rigtig godt grin. Lej eller køb filmen hos Blockbuster og nyd en filmaften med sjov underholdning for alle.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Renée Zellweger var uhyre glad for igen at skulle spille rollen som Bridget Jones? Vidste du, at optagelserne til denne film gik i gang d.2.oktober 2015? Vidste du, at Emma Thompson og Gemma Jones også spillede sammen i Jane Austen klassikeren "Fornuft og følelse"?

Goofs

I den første Bridget Jones film har Bridget fødselsdag i november. Men i denne film er fødselsdagen flyttet til maj. Bridget skal forestille at bo ved London Bridge og Mr. Darcy i Ealing. I en scene går Bridget over til ham, men det er i virkeligheden mere end 10km væk.

Citat

"Well, I can always find time to save the world. And Bridget, you're my world.", "Did you have a 3 ways?", "Dear diary, it is sort of a funny story. A few month ago I met Jack.", "I am pregnant".

Blockbuster har også Bridget Jones' baby

Er det tid til en filmaften, så køb Bridget Jones' baby eller lej Bridget Jones' baby for en dag her hos Blockbuster. Vi har noget for enhver smag, hvad enten det er gamle klassikere, nye film eller premierefilmene, du er i humør til at se. Alt sammen til rigtige billige priser. Hos os finder du super kundefordele, du betaler kun for det, du ser, og du behøver intet abonnement.

Læs mere om Bridget Jones' baby
  • Udgivelsesår: 2016
  • Spilletid: 1 timer 58 minutter
Fra: Køb 39,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.6

Brugernes anmeldelser

18/02/2017 : Anonym bruger
God med skuffende slutning!
Filmen var god, men ... SPOILER - SPOILER - SPOILERSlutningen var ikke noget at råbe hurra for! Lad nu Jack være far. Det er fint at Bridget bliver gift med Mark, men at barnet var hans, er simpelhent for dårligt. Hvorfor kunne det ikke være Jack's. Især da der er mange blandet familier idag.

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer