Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Breaking Bad

Sæson 1
7 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Efter at være blevet diagnosticeret med kræft og givet blot to år tilbage at leve i forsøger kemilæreren Walter at sikre sin families fremtidige økonomiske situation ved at slå sig sammen med en tidligere studerende, Jesse, for at producere og sælge det ulovlige stof amfetamin.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

Kemilæreren Walter White har rundet de 50 og har på alle måder sine bedste år bag sig, så da han får at vide, at han har kræft og kun kort tid tilbage at leve i, tager han en drastisk beslutning. For at sikre konens og den spastisk lammede søns fremtid økonomisk starter han en storstilet produktion af metamfetamin sammen med en tidligere elev, Jesse. Det varer ikke længe, før de har fremstillet den reneste crystal meth, Jesse nogensinde har set, men det går helt galt, da de forsøger at afsætte stoffet til en lokal narkohandler.

2: Cat's in the Bag

Walt og Jesse havde ikke held med at få afsat deres hjemmelavede crystal meth, så nu står de med et par lig, de skal have skaffet sig af med. Walts kone, Skyler, har på fornemmelsen, at manden er på gale veje, og det er jo ikke helt forkert.

3: ...And the Bag's in the River

Mens Walt forsøger at rydde op i det kaos, der fulgte efter den første narkohandel, er konen, Skyler, ved at komme lidt for tæt på sandheden om hans dobbeltliv. Så Walt bliver nødt til at fortælle hende om sin sygdom.

4: Cancer Man

Walt er blevet tvunget til at afsløre sandheden om sin dødelige sygdom, og nu må han finde ud af, hvordan han skal skaffe penge til at betale for en række meget dyre kræftbehandlinger.

5: Gray Matter

En af Walts tidligere forskningspartnere tilbyder at betale for hans dyre kræftbehandling, og Skyler beslutter sig for, at Walt må og skal sige ja til det generøse tilbud.

6: Crazy Handful of Nothin'

Bivirkningerne tager til og udgiften til den dyre kræftbehandling vokser, og Walt forlanger, at Jesse finder en narkogrossist. Det fører uheldigvis Jesse lige i armene på en hårdhændet forbryder.

7: A No-Rough-Stuff-Type Deal

Efter Jesses nærkontakt med en alt for tidlig død accepterer Walt at producere endnu mere narko til den nådesløse Tuco. Samtidig tror Skyler, at hendes søster har stjålet en meget dyr babyshower gave.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer