Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Brad's Status

1 timer 39 minutter
6.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Brad har en udmærket karriere og lever et komfortabelt liv i Sacramentos forstæder sammen med sin godmodige hustru og sønnen, der er musikalsk begavet. Livet er dog ikke ligefrem endt, som han forestillede sig det i sine velmagtsdage på universitetet. På en tur til Boston, hvor Brad læste i sin ungdom, kan Brad ikke lade være med at sammenligne sig selv og sit liv med det gamle slæng - en Hollywood mogul, en hedgefond grundlægger, en tech-entreprenør, samt en politisk ekspert og bestsellerforfatter. Brad forestiller sig deres rige, glamourøse liv, alt imens han frygter at den hyggelige middelklasse tilstand hans liv bærer præg af, er alt han nogensinde vil opnå. Da omstændighederne tvinger ham til at genoptage kontakten til sine forhenværende venner, begynder Brad dog at tvivle på, hvem der i virkeligheden lever det gode liv.
Trailer:

Komediefilmen Brad's Status er en film om en fars kamp for at få sin søn ind på Harvards - selv om at han befinder sig i en slem midtvejskrise og tager sit liv op til status.

Se den altid fantastiske Ben Stiller i Brad's Status

Filmen Brad's Status, er historien om den midaldrende far Brad Sloan, som føler, at alle dem som han er omgivet af, har mere succes, end han selv har haft i sit liv. Især hans vennekreds minder ham om alt det, som han ikke har opnået - karriere, berømmelse, penge og kvinder. Selv er han gift, bor i forstaden og har intet at prale af, derudover føler han, at vennerne og ham er gledet fra hinanden. Det får han bekræftet, da han er nødt til at bede en af de gamle venner om hjælp og først finder ud af, at én af dem er blevet gift, og at han som den eneste af vennerne ikke har været med til brylluppet. For kort tid derefter at få at vide, at han også er den eneste af dem, som ikke vidste, at en lærer fra universitetet, hvor de alle har studeret, er død. Alt dette er svært at acceptere for Brad, som i forvejen befinder sig i en midtvejskrise, som får ham til at betragte sit eget liv under en lup - både fortiden og fremtiden. Alligevel må han se væk fra sine egne problemer, for hans søn Troy har brug for hans støtte til at komme på Harvard for at studere. Sammen tager de til Boston for at Troy kan besøge universitetet, og der opdager Brad, at vejen til lykken ikke altid behøver at være gennem en stor karriere og berømmelse.

Vidste du at?

Trivia

Ifølge filmdirektør Mike Hwite, arbejdede hans far engang som minister. Men faderen satte et spørgsmålstegn ved sin egen succes. Derfor lavede Mike filmen til ære for sin far. For at takke ham og vise ham, at han var betydningsfuld. I hvert fald, for Mike.

Goofs

Det hører virkelig til sjældenhederne, at der ikke er en eller anden form for fejl-optagelse i en film. Eller i det mindste en lille fejl, noget at sætte fingeren på. Men hvad denne film angår, så har selv de mest kritiske øjne ikke opdaget noget.

Citat

"Ikke kun har jeg ikke levet op til mine egne forventninger. Jeg har også fejlet i de andres øjne. Uanset om jeg blev glemt eller udelukket, så gør det ikke nogen forskel. Jeg var ude af listen. Verden hadede mig, og følelsen var gensidig." Ben Stiller.

Hyggen er serveret med filmen Brad's Status

Uanset om du bare vil se filmen en gang eller flere, så gør det med Blockbuster, som giver dig muligheden for både at købe eller leje de film, som du bedst kan lide. Så køb Brad's Status, hvis at du gerne vil tilføje den til din private samling eller lej Brad's Status, hvis at du bare ønsker et par timers hygge. Hvis du opretter dig som kunde samtidigt, får du automatisk adgang til over mere end 8.000 andre spændende titler, og du betaler kun for det, som du reelt ser.

Læs mere om Brad's Status
  • Udgivelsesår: 2017
  • Spilletid: 1 timer 39 minutter
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.5

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer