Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bone Tomahawk

2 timer 07 minutter
7.1
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Da en gruppe vilde kannibaler kidnapper indbyggere fra den lille by Bright Hope, samles en usandsynlig gruppe - ledet af Sherif Franklin Hunt - for at bringe dem hjem. Men deres fjende er mere ubarmhjertig og hensynsløs end nogen kunne have forestillet sig, hvilket sætter deres mission - og deres egen overlevelse - på spil.
Trailer:

Bone Tomahawk er ikke blot endnu en western i rækken. Der er nytænkning ind over genren med et tilsat tvist af kanibalisme. Resultatet er en god filmoplevelse med nervepirrende ondskab lige under overfladen.

Bone Tomahawk en blodig horror western

Kurt Russell er ikke en nybegynder i westernfilm, da han tidligere har levet et flot stykke arbejde med at portrættere western legenden Wyatt Earp i filmen Tombstone. Denne gang er der dog tale om en lidt anden indgang til westerngenren, da filmen Bone Tomahawk deilkat krydrer western med et drys kanibalisme. Handlingen udspiller sig i et område, der i dag er grænsen mellem Texas og New Mexico. I den ellers så fredelige nybygger by Bright Hope, bliver flere indbyggere, inklusiv den lokale rangers kone, brutalt kidnappet. Så er det ellers op på hesten for Kurt Russell, der spiller sherif Hunt i filmen. Han har samlet sig en lille gruppe mænd bestående af en ranger med såret ben, en aldrende vicesherif og en lidt for ivrig medhjælper. Sammen sætter de efter kidnapperne. Under forfølgelsen går det hurtigt op for vores umage gruppe, at de er oppe mod en fjende, hvis vildskab og grusomhed, de ikke før har set mage. En ritgig god western, som vi ikke har set den før. Der er tilsat et tvist af kanibalisme, og dette har givet pote. På rollelisten ses blandt andet også Patrick Wilson (Watchmen, Hard Candy, Nattens Dæmoner) som Arthur, Richard Jenkins (The Visitor, Jack Reacher, The Cabin in the Woods) som Chicory og Matthew Fox (Lost, World War Z, Alex Cross) i rollen som Brooder

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at filmen er optaget på den helt uhøre korte tid af kun 21 dage. Derudover er hele filmen lavet på et budget med kun 1,8 millioner dollars. Godt klaret af Craig Zahler, der havde sin instruktørdebut med filmen.

Goofs

I løbet af filmen ændrer David Arquette's tænder sig flere gange fra at være misfarvede og rådne til at være helt hvide og normale igen. Da O Dwyer stikker af til fods ser man ham tage jakke på. I de næste scener er jakken skiftevis af og på.

Citat

"Smart men don't get married", "You know, I know the world's supposed to be round, but I'm not so sure about this part", "Pain is how your body talks to you. You'd do well to listen to it", "I'm far too vain to ever live as a cripple"

Bone Tomahawk en western med bid i

Køb Bone Tomahawk hos blockbuster.dk. Vi vil gerne skille os ud fra de øvrige streamingstjenester på nettet, derfor har vi ikke noget dyrt månedligt abonnement. Hos BLOCKBUSTER betaler du kun for de film og serier du ønsker at se. Få et glædeligt gensyn med dine yndlings film og serier, eller gå på opdagelse i vores store udvalg af billige premiere film. Hvad venter du på: køb eller lej Bone Tomahawk allerede i dag, og saml venner og familie til en rigtig god filmoplevelse.

Læs mere om Bone Tomahawk
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 2 timer 07 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer