Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Blood Father

1 timer 25 minutter
6.4
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Som 18-årig tvinges Lydia til at flygte for sit liv, efter at hendes narkosmuglende kæreste, anklager hende for at have stjålet en formue i kontanter fra kartellet. Lydias eneste allierede er nu hendes fejlede far, John Link, som førhen var alkoholiker, narkoman, medlem af en motorcykelbande og tidligere kriminel. Han er nu fast besluttet på at være der for sin datter og for en gang skyld gøre det rigtige. Ved biografpremieren gav BT's Henning Høgh filmen 4/6 stjerner med ordene: "Blood Father er en brutal og sindsygt underholdende hybrid af Taken, Easy Rider og Mad Max", og Jyllandspostens Johs. H. Christensen ligeledes gav den 4/6 stjerner med ordene: "På sine egne betingelser er Blood Father den noget nær perfekte genrefilm, smukt filmet, på ingen måde nyskabende eller banebrydende, men spændende og underholdende."
Trailer:

Blood Father – En action-thriller med legendariske Mel Gibson

I denne spændende action-thriller får den tidligere indsatte John Link (Mel Gibson) sin sag for, da han bliver genforenet med sin 17-årige datter Lydia (Erin Moriarty). Lydia har ikke haft den bedste rollemodel i sin far, og hun er derfor også selv kommet på kant med loven. Lydias kæreste er heller ikke det bedste selskab for den unge pige, da han styrer det lokale narkotikamarked. Og da han stjæler en masse penge fra narkokartellet, giver han Lydia skylden for det. Narkokartellet står ikke tilbage for noget, og de vil have hurtig og kontant afregning. Lydia ser ingen anden udvej end at finde sig en allieret. Og med kæresten ude af billedet er der kun hendes far tilbage.

Vidste du at?

Trivia

Den 88 minutter lange film med Mel Gibson handler om at beskytte et familiemedlem ligesom filmen Mad Max.

I Blood Father bor Mel Gibson i en trailer, ligesom han gjorde det i samtlige Dødbringende Våben-film.

Elisabeth Röhm spillede Ursusla, Lydias mor, i filmen, men alle hendes scener blev klippet ud af den endelige film.

Goofs

Da Lydia løber ud af biografen, er der en dame med to børn ude på den anden side af glasdøren, som prøver at komme ind. Men når man ser det hele fra den modsatte vinkel, er der intet spor af damen eller hendes to børn.

Både narkohandlerne og myndighederne forsøger at finde og stoppe Lydia. Og selv om de nemt burde kunne spore hende ved hjælp af hendes telefon, beholder hun telefonen gennem hele filmen.

I den første scene prøver den 16 år gamle Lydia på at købe cigaretter, hvilket bliver nægtet hende, da hun ikke kan bevise sin alder. Men ekspedienten sælger hende uden videre ammunition til en 9mm pistol, selv om aldersgrænsen er 21.

Citat

Kirby: ”You know the difference between fitting and proper?”

Link: ”Well, I’m not a trailer park poet like you, Kirby. You’re gonna have to tell me.”

Kirby: ”Well, it goes like this. I could shove my thumb up your ass right now and it would probably fit…”

Link: ”Mmmm-hmmm.”

Kirby: “…..but it wouldn’t be proper!”

Lydia: “I don't wanna say too much because you see my boyfriend wanted us to get married so I wouldn't be able to testify against him in court.”

Link: “Pretty romantic.”

Link: “Stealing? You stole every goddamn thing I ever had. Now look at you. You're so fucking broke and pathetic; I can't even kill you for it. You even stole that from me!”

Kunne du tænke dig at se denne fantastiske film med den legendariske Mel Gibson?

Se, eller gense filmen. Du kan leje eller købe filmen her på http://blockbuster.dk/. Og når du køber den, har du mulighed for at se filmen lige så mange gange, du overhovedet har lyst til. Og du kan roligt benytte dig af Blockbuster. Vi har ingen bindinger og heller ingen abonnementsordninger. Du betaler kun for den eller de film, du enten lejer eller køber.

Læs mere om Blood Father
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 25 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer