Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

5 gyserfilm til Halloween 5 titler

Sorter efter:

5 gyserfilm til Halloween 5 titler

Sorter efter:

Heaven of Horror anbefaler: 5 Gyserfilm til Halloween

Halloween falder traditionen tro 31. oktober, og så skal der da gyses igennem med gode gyserfilm. Du kan naturligvis altid se en af Halloween filmene, og Texas Chainsaw Massacre (samt ikke mindst den helt nye Leatherface) er oplagte bud. Her kommer Heaven of Horror's anbefalinger til hvilke gyserfilm, du bør se for at få en skrækkelig god Halloween. Bare rolig, der er lidt for enhver smag. Fra dæmoner og spøgelser til hekse og en virkelig satanisk virus.

Trick 'r Treat

Trick 'r Treat er fast Halloween tradition hos Heaven of Horror. Der er tale om en gyser-antologi, så du får en spillefilm bestående af en række kortfilm. Trick 'r Treat er (meget passende) en række historier, der alle finder sted den samme Halloween aften i en lille by i USA. Og der ved man som bekendt aldrig, hvad der lurer i mørket – hverken i skoven eller det lille hus på hjørnet.

Drag Me To Hell

En god gyserhistorie om hekse og forbandelser, der finder sted i nutiden. Der er fuld knald på alle de gode gyservirkemidler, så det er bare om at skrue godt op for lyden og lade dig underholde. DRAG ME TO HELL er instrueret af selveste Sam Raimi, der stod bag Evil Dead, der i øvrigt også er et godt bud på en Halloween film. Den findes i en 80'er udgave og som nyere remake. Begge to er naturligvis også at finde her på BLOCKBUSTER.

The Autopsy of Jane Doe

Som dansker er det svært ikke at få en fornemmelse af Ole Bornedals "Nattevagten", da hovedpersonerne arbejder med lig som retsmedicinere. Her er dog ingen Ulf Pilgaard, der lurer i skyggerne, men derimod rendyrket ondskab, og hvordan kæmper man mod det? Filmen har gået sin succesgang på filmfestivaler i hele verden, inden den fik dansk premiere ved Blodig Weekend-filmfestivalen.

[REC]

Selvom [REC] også findes i en amerikansk genindspilning, er der bred enighed om, at den originale spanske udgave er klart den bedste. Filmen foregår i et lejlighedskompleks, hvor en virus bryder ud. Den er filmet som found footage, men kun fordi et filmhold fanges i den virus-ramte bygning, mens de laver et indslag. Især de sidste 10 minutter kan få selv de mest hardcore gyserfans til at bide negle.

Nattens dæmoner

Det er næsten umuligt at komme udenom Nattens Dæmoner. Selvom filmen næsten er mere kendt under den engelske titel: The Conjuring. Med Nattens Dæmoner bragte instruktør James Wan gyserfilm tilbage som mainstream film, der ses af mange millioner mennesker. Filmen blev omgående populær og har startet en hel franchise, der også omfatter gyserdukken Annabelle. Se Nattens Dæmoner, hvis du vil skræmmes på den grumme og helt igennem onde måde.