Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Heaven of Horror anbefaler 5 titler

Sorter efter:

Heaven of Horror anbefaler 5 titler

Sorter efter:

STILL/BORN

Hvis du er frisk på en møguhyggelig low-budget gyser, så skal du se Still/Born! Paranoiaen vil ingen ende tage for den nybagte mor, Mary, der mister en af sine tvillinger under fødslen. Noget er nemlig ude efter hendes andet barn... eller er det bare Mary, der er ved at blive vanvittig?

BETTER WATCH OUT

Better Watch Out er egentlig en julegyser, men det skal ikke afholde dig fra at se den på andre tider af året. Det er en kulsort gyserkomedie, der smider det ene plot twist efter det andet efter tilskueren. En film der tåler mange gensyn!

KILLING GROUND

Hvis du kan lide realistiske gysere og thrillere, så må du ikke gå glip af den brutale Killing Ground. Filmen er endnu et solidt bevis på, at Australien stadig kan levere spændingsfilm i stil med Wolf Creek! Lad dig endelig ikke narre af, at den starter lidt langsomt.

THE BELKO EXPERIMENT

Vanvittig og blodig – sådan kan The Belko Experiment beskrives helt kort. Der er kamp om overlevelse i Belko Industri's kontorbygning, efter de ansatte får at vide, at de skal dræbe hinanden for at overleve. Det er dræb eller bliv dræbt – og held at lykke med at finde våben på kontoret!

13 CAMERAS

Der er snigende uhygge for alle pengene i den særdeles creepy stalker-film 13 Cameras. Her møder vi en ret gusten udlejer, der overvåger sine beboere med skjulte kameraer. Og kan han mon nøjes med at kigge, når en køn ung kvinde flytter ind med sin kæreste? Det skal du ikke regne med.