Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Blindspot

Sæson 2
22 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Mysteriet bag Jane Doe fortsætter her i den action-fyldte anden sæson af Blindspot. Efter oplevelserne der udspillede sig i første sæsons sidste afsnit, finder vi ud af, at Jane ikke er den som hun selv - og Kurt Wellers FBI-hold - troede at hun var. Anden sæson fortsætter med at opklare sammensværgelsen bag hendes identitet og hendes tidligere liv i organisationen Orion. Alt synes at være forbundet med Jane og hendes tatoveringer. Gåderne står i blæk på hendes krop, men er fjernet fra hendes erindring og er nu vigtigere end nogensinde før!
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: In Night So Ransomed Rogue

Jane bliver fanget af CIA og indvilliger i at blive triple-agent.

2: Heave Fiery Knot

Teamet arbejder hårdt for at stoppe en korrupt DEA-agent fra at sælge stinger-missiler til et narkotikakartel. Samtidig kæmper Weller for at holde alle sammen på teamet under det stigende pres efter Janes gnidninger med de andre og den ubehagelige tilføjelse af Nas som medleder.

3: Hero Fears Imminent Rot

Weller og holdet løber om kap med uret for at stoppe en række eskalerende New York City-bombardementer, mens Jane er tvunget til at gå på en mordmission for at bevise sin loyalitet ... eller lide under konsekvenserne.

4: If Beth

Nas og Weller forsøger at navigere rundt i den nye dynamik med dem begge som medledere under holdets jagt på en snigmorder, der har raseret under en museumsgala.

5: Condone Untidiest Thefts

Efter en fremtrædende politiker er lige ved at blive dræbt under en demostration, skal Weller og teamet arbejde sammen med US Marshal Allie Knight for at få fat på en leder af den irske gangsterorganisation.

6: Her Spy's Harmed

Weller og Nas jagter en flygtende whistleblower i Bulgarien. Jane går på en sandstorm mission med Roman. Reade og Zapata beskæftiger sig med et presserende spørgsmål.

7: Resolves Eleven Myths

Rich Dotcom vender tilbage til FBI, da han har brug for hjælp til et presserende problem.

8: We Fight Deaths on Thick Lone Waters

Weller og Jane forsvinder, mens de er undercover, så holdet må søge hjælp hos to forbrydere for at finde ud af, hvad der skete.

9: Why Let Cooler Pasture Deform

Efter at Jane opdager, at Sandstorm er gør klar til et angreb, risikerer hun alt for at sende en hemmelig SOS til hendes FBI-team.

10: Nor I, Nigel, AKA Leg in Iron

Med Pattersons forsvinden, og Romans forsvundne hukommelse, løber Jane og Weller om kap med Stepherd og tiden.

11: Droll Autumn, Unmutual Lord

En af verdens mest eftersøgte terrorister dukker, af uvisse årsager, op i New York, så holdet må slå sig sammen med CIA for at stoppe bombardementerne.

12: Devil Never Even Lived

Da en usædvanlig tatovering peger mod Roman, må holdet beslutte, om de skal sende ham undercover i en rockergruppe med farligt ry.

13: Name Not One Man

Holdet får endelig gennembrud i Sandstorm-sagen, da de finder frem til Shepherds virkelige identitet - og en gammel forbindelse mellem hende og Weller.

14: Borrow or Rob

En tatovering sender holdet ind i en hemmelig, men meget magtful, college-forening. For at komme helt ind må de dog have hjælp fra et medlem.

15: Draw O Caesar, Erase a Coward

Da et sæt tatoveringer sender holdet i alle mulige retninger, må de dele sig op i ukonventionelle makkerpar for at fange en farlig kurer, som opererer i underverden.

16: Evil Did I Dwell, Lewd I Did Live

Weller og Jane får mulighed for at møde deres hemmelige kilde. Da de står ansigt til ansigt bliver de alle noget overraskede.

17: Solos

Jane og Oliver må handle forsigtigt, da de pludselig står i en situation, hvor hemmeligheder let lan afsløres. Kan de mon stole på hinanden?

18: Senile Lines

Under en undersøgelse af en gammel rival, har holdet svært ved at forsvare sig selv. I mellemtiden fører en tatovering dem til et mystisk dødsfald hos en plejefamilie.

19: Regard a Mere Mad Rager

Jane og Weller går undercover på en farefuld mission efter fortrolige dokumenter der tilhører magtfulde hackere. Imens rejser Shepherd til Thailand for at anskaffe et dødbringende våben.

20: In Words, Drown I

Zapatas overtrædelser indhenter hende og hun ryger i fængsel sammen med en potentiel magtfuld Sandstorm-agent ved navn Devon. I mellemtiden må Weller og holdet gøre deres yderste for at hjælpe Zapata.

21: Mom

Holdet nedbryder endelig et medlem af Sandstorm hvilket fører til et kæmpe gennembrud i optrevlingen af fase to.

22: Lepers Repel

Mens FBI må håndtere en tragisk hændelse, befinder Weller sig i centrum af en overraskende hændelse, og Jane står over for en usikker fremtid i sæsonens sidste afsnit.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer