Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Blindspot

Sæson 1
23 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
En ukendt kvinde med hukommelsestab bliver fundet nøgen på Times Square.Hendes krop er dækket af mystiske tatoveringer, og det sætter gang i et komplekst mysterium, der både fører til en større kriminalsag, men det bringer også sandheden om kvindens identitet tættere på.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Pilot

I seriens første afsnit bliver fundet af en Jane Doe begyndelsen på et omfattende og indviklet mysterium, der omgående får FBI's opmærksomhed. De undersøger den vejviser, der findes på hendes krop, og den fører til en større sammensværgelse, samtidig med at kvinden kommer nærmere sandheden om sin manglende identitet. Special agent Weller og hans FBI team skal afkode vejviseren på denne Jane Does krop for at forhindre et dødeligt terrorangreb. Men hvem er Jane Doe, og er hun en fjendes hemmelige våben? Hvem har slettet hendes hukommelse? Hvem står bag de mystiske tatoveringer?

2: A Stray Howl

Teamet afkoder en mystisk tatovering, der fører dem til major Arthur Gibson, en pilot fra flyvevåbnet med en sørgelig fortid og en dødelig dagsorden. Jane fortsætter med at søge efter spor til sin identitet og bliver plaget af korte erindringer om sin foruroligende fortid, der får hende til at tvivle. Imens tror Weller, at han måske ved hvem hun er.

3: Eight Slim Grins

Janes Navy SEAL tatovering forbinder hende til en kriminel, som måske ved noget om hendes fortid. Da en berygtet bande tyveknægte gennemfører det perfekte juveltyveri, bliver den ene tyv, med en Navy SEAL tatovering helt magen til Janes, anholdt på gerningsstedet. Kender denne mand Jane? Imens modtager Jane besøg og bliver advaret af en mystisk og barsk mand fra hendes erindringer. Weller og Mayfair har det vanskeligt med Janes rolle på holdet.

4: Bone May Rot

Patterson og hendes kæreste, David, afkoder en tatovering, der fører dem til Centers for Disease Control (CDC). Samtidig på CDC opdager teamet et skjult budskab på Janes krop, som afslører en sammensværgelse, der kunne få katastrofale globale konsekvenser. Imens bliver Jane og Weller tættere sammenknyttet.

5: Split the Law

Efter en tilsyneladende ukompliceret gidseltagning viser sig at have dybe internationale rødder, opstår der et kapløb mellem CIA og FBI om at fange den samme forbryder med en mørk fortid. Tom Carter udtrykker sin bekymring over Janes pålidelighed, hvilket medfører, at der opstår en gnidning mellem ham og Mayfair og som sætter Reades troværdighed på prøve over for resten af holdet. Da Jane møder Wellers familie bliver det overvældende for hende, idet hun kæmper med sin identitet.

6: Cede Your Soul

Da et attentat fører holdet til en farlig app, der muliggør at kriminelle kan spore regeringskøretøjer, samarbejder teamet med opfinderen af app'en for at standse brugen af den. Mens Zapata kæmper med moralske problemer, forsøger Jane og Weller at bevare et professionelt forhold til hinanden.

7: Sent on Tour

Den ene af Janes tatoveringer fører holdet til en afsidesliggende lokalitet, hvor de er afskåret fra FBI hovedkontoret og konfronteres med en livsfarlig forbryder i en sag, der sætter det i forvejen anstrengte forhold mellem Jane og Weller på en prøve og truer med at afsløre Mayfairs hemmeligheder. Imens bryder Patterson reglerne for at løse en tatoveringsgåde.

8: Persecute Envoys

Efter en betjent bliver myrdet, afkoder Patterson en foruroligende tatovering, der tilsyneladende har forudsagt betjentens mord, hvilket fører teamet til at følge et voldeligt spor, så de kan forhindre flere mord. Imens afslører Mayfair hemmeligheder fra sin fortid over for Weller, hvilket for alvor sætter deres forhold på en prøve.

9: Authentic Flirt

Jane og Weller tager på en hemmelig mission, som et lejemorder par i verdensklasse, for at forhindre at livsfarlige oplysninger falder i de forkerte hænder. De kommer hinanden endnu nærmere. Imens tager David på en solo mission for at få Patterson til at komme tilbage, og Carter har en konfrontation med Mayfair over, hvordan man håndterer en farlig forbryder.

10: Evil Handmade Instrument

Teamet forfølger en gruppe spioner, der lige er blevet aktiveret, i et forsøg på at stoppe en række snigmord.

11: Cease Forcing Enemy

Mens Jane kæmper med nogle vanskelige afsløringer om hendes tatoveringer og forsøger at stole på Oscar, fører en af hendes tatoveringer teamet til et overraskende fund i Sortehavet.

12: Scientists Hollow Fortune

Efter en sindsforvirret krigsveteran fra Irak åbner ild på en militærbase, afslører teamet en skummel sammensværgelse, mens Jane og Weller jagter en målrettet videnskabsmand. Jane husker sin egen mystiske fortid i militæret og overvejer et nyt forhold til Oscar.

13: Erase Weary Youth

Efter at et tip afslører, at der er en muldvarp på FBI's New York kontor, er teamet tvunget til at finde den pågældende, mens de bliver skarpt overvåget af inspektør Fischer. Teamets mest velbevarede hemmeligheder trues med at blive afsløret, og alle er potentielt mistænkte, men især Jane har mere at skjule end de andre.

14: Rules in Defiance

Et anonymt tip fører teamet på sporet af en presserende sag på dødgangen, som sender Zapata på en hemmelig mission. Efter at være tæt på at blive opdaget under jagten på muldvarpen, overvejer Jane at forlade FBI.

15: Older Cutthroat Canyon

Efter et maleri, der viser en af Janes tatoveringer, bliver stjålet fra et galleri, opdager teamet, at Jane er det egentlige mål. For at beskytte sit team vælger hun at desertere.

16: Any Wounded Thief

Efter en pansret lastbil bliver stjålet, opdager teamet, at de stjålne varer er kemiske våben, hvilket tvinger dem til at gøre alt for at forhindre et dødeligt terrorangreb. Imens kæmper Jane med en forvirrende erindring om Weller, mens hun kommer tættere og tættere på Oscar. Patterson modtager et opkald fra nogen fra hendes fortid.

17: Mans Telepathic Loyal Lookouts

Efter Patterson opdager et skjult budskab i et krydsord i New York Times, indleder hun en skattejagt efter en tatovering, hvilket sætter hende i fare. Imens fortæller Oscar endelig Jane om, hvem hun var, og Weller spørger sin far, hvem det var, som kidnappede Taylor Shaw.

18: One Begets Technique

For at fange en farlig international forbryder, bliver Jane og Weller tvunget til at samarbejde med den eneste person, som forbryderen vil mødes med, deres tidligere mål, Rich DotCom. I mellemtiden skal Jane beslutte, om hun skal risikere at såre Weller ved at udføre en tvivlsom ordre fra Oscar. For at fange en farlig international forbryder, bliver Jane og Weller tvunget til at samarbejde med den eneste person, som forbryderen vil mødes med, deres tidligere mål Rich DotCom. I mellemtiden skal Jane beslutte, om hun skal risikere at såre Weller ved at udføre en tvivlsom ordre fra Oscar.

19: In the Comet of Us

Da der opstår skyderi på en skole under efterforskningen af en tatovering, deler holdet sig i to. Imens klarer Mayfair nogle problemer fra hendes fortid.

20: Swift Hardhearted Stone

Da en mystisk ung pige med tatoveringsforbindelser bliver Bordens ansvar, bringer han hende med til FBI teamet, men hendes forbindelser til en terrororganisation viser sig at udgøre en fare for dem alle. Imens har Jane dårlig samvittighed over, at hun bliver tættere knyttet til Weller, og venskabet mellem Borden og Patterson blomstrer.

21: Of Whose Uneasy Route

FBI er lukket ned, da kriminelle hackere infiltrerer bygningen, hvilket bevirker, at de ingen steder kan gå hen. Mens de forsøger at komme ud, har Mayfair, Zapata, Reade og Sarah Weller tid til at håndtere deres personlige problemer.

22: If Love a Rebel, Death Will Render

Efter at en baby med en tatovering magen til Janes bliver fundet, skynder holdet sig at finde frem til barnets identitet for at redde adskillige nyfødte børn. Imens konfronterer en rasende Jane Oscar med resultatet af hans hemmelige missioner.

23: Why Await Life's End

I det chokerende sidste afsnit af sæsonen, søger Weller efter sandheden i et hjerteskærende og forvirrende budskab. Og mens Jane beder en tidligere mistænkt om hjælp med Oscar, kæmper resten af holdet for at hjælpe en ven.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer