Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Blair Witch

1 timer 26 minutter
5.0
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
En gruppe bestående af fire studerende og to lokale bevæger sig ind i det enorme skovområde Black Hills i Maryland. 22 år tidligere forsvandt en af de studerendes søster i skoven, og siden er et mystisk videobånd dukket op, der afslører, hvad der ledte op til hændelsen. Sagen er dybt foruroligende og måske knyttet til legenden om den overnaturlige Blair Witch. Snart begynder mærkelige ting at ske omkring dem, og alt tyder pludselig på, at heksen findes i virkeligheden.
Trailer:

Blair Witch er en uhyggelig film, der giver dig gåsehud op af armene og et indtryk af selv at være til stede, mens handlingen udspiller sig. Der er nemlig noget ondt, der gemmer sig i skoven.

Blair Witch - det onde i skoven

I slutningen af 1990'erne udkom en gyser, der var optaget med et håndholdt kamera. Det lignede en ægte filmoptagelse, der var lavet af tre studerende, Heather, Josh og Mike, der tog ud Maryland skoven for at undersøge en lokal legende: Historien om en heks fra 1700-tallet, der besætter en udvalgt person, og derved får vedkommende til at dræbe både børn og unge. Sidenhen forsvinder de tre studerende, og det eneste, der er tilbage af dem, er filmoptagelsen. Men dette er kun begyndelsen. For denne film, der er fulgt efter 90'er kult-gyseren, har forkortet titlen og udforsket plottet. I filmen Blair Witch, der blev udgivet i år 2016, er hovedpersonen Heathers lillebror, James, som vil finde ud af, hvad der er sket med hans søster. Hun kan ikke bare forsvinde på den måde. Noget må være sket, og James vil have informationer. Derfor tager han med sine venner ud i Maryland skoven, hvor de lokale stadig mener, at heksen holder til. De unge mennesker dokumenterer deres tur, så de hele tiden har beviser for det, der sker i skoven. Til at begynde med er turen fin. Men mystiske hændelser begynder at finde sted i skoven samtidigt med, at venneflokken føler sig manipuleret med fra en usynlig kraft - og ikke mindst af hinanden. Panikken spreder sig, mens skoven bliver mere og mere forstyrrende og svær at orientere sig i. Kun et spørgsmål kører igennem hovederne på de unge mennesker: Kan James og hans venner finde vejen ud af skoven i tide?

Vidste du at?

Trivia

Instruktøren, Adam Windgard, har udtalt, at den første film i serien om The Blair Witch hovedsageligt handler om at fare vild i skoven. Denne film, der foregår i år 2014, handler også om det - men også om at blive jagtet.

Goofs

Da man ser én af James' veninder tage et kamera på hovedet, dækker noget af hendes hår for kameralinsen. I næste klip kigger man rundt fra kameraets synspunkt, men der er hendes hår ikke længere i vejen, og man ser perfekt gennem linsen.

Citat

"You really think your sister could be out here after all these years?" "Heather? Is that you?" "There's something out there." "All I know is, if there's any chance at all I can find out what happened to her, I need to at least try."

Blair Witch kan ses hos Blockbuster

Masser af uhygge og nervepirrende scener - lyder Blair Witch som en gyserfilm, der er noget for dig, så er der masser af muligheder for at se den hos Blockbuster. Køb Blair Witch eller lej Blair Witch her hos os. Du kan også leje eller købe både nye og gamle film, og du behøver ikke have et abonnement for at gøre det. Husk desuden, at du kun betaler for det, du vil have. Sådan synes vi nemlig, at det bør være!

Læs mere om Blair Witch
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 26 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer