Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Blade Runner 2049

2 timer 41 minutter
8.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
År 2049. Los Angeles-politibetjenten K, der er Blade Runner med speciale i at opspore og eliminere løsslupne replikanter, kommer pludselig på sporet af en farlig hemmelighed, der har potentiale til at efterlade det fremtidige samfund i kaos og ruiner. Hemmeligheden bringer K på sporet af den tidligere betjent Rick Deckard, som har været forsvundet i 30 år og som måske har nøglen til at forhindre katastrofen. Den visuelt overdådige og anmelderroste Blade Runner 2049 er den længe ventede opfølger til science fiction-klassikeren Blade Runner fra 1982. Filmen er instrueret af Denis Villeneuve, der tidligere har instrueret bl.a. Prisoners, Sicario og Arrival.
Trailer:

Blade Runner 2049 er efterfølgeren til den helt store etter, fra 1982. I denne film er året 2049 og vejret opfører sig helt vildt! Elsker du science fiction, så er dette en must-see.

Blade Runner 2049 - endnu en god 2'er

Blade Runner fra 1982 er virkelig en cultfilm, og det kan være farligt at lave en 2'er til sådan en god film. Det er dog ikke noget, som har skræmt instruktøren Denis Villeneuve, som har kastet sig over dette projekt. Og hvilken film, det er blevet til! Blade Runner 2049 er virkelig et mesterværk, og med skuespillere som Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Sylvia Hoeks og mange flere, så er det en fantastisk film. Selve filmen foregår i året 2049, og vejret er forandret rigtig meget. Vejret opfører sig faktisk helt ekstremt. I Los Angeles er der en politibetjent, som bliver kaldt 'K', der er en blade runner, og har speciale i at opspore og tilintetgøre replikanter, som er sluppet løs. Der går heller ikke længe, før end at han kommer på sporet af en meget farlig hemmelighed. K kan ikke løse dette mysterium selv, så han bliver nødt til at få hjælp. Derfor prøver han at komme i kontakt med den forhenværende blade runner, Rick, som har været forsvundet i intet mindre end 30 år. Det er nu helt og aldeles op til de to blade runnere at samarbejde, for på den måde at forhindre en katastrofe. En katastrofe som vil lægge hele samfundet i ruiner. Det er altså lidt af en opgave, som de to helte er kommet ud på.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at, det faktisk var David Bowie, som var Denis Villeneuves førstevalg til rollen som Niander Wallace. Desværre døde han lige inden, at de skulle til at skyde filmen. Derfor måtte de hurtigt ud at finde en anden til rollen.

Goofs

I slutningen af ​​filmen, når K læner sig tilbage mod trapperne, kan du se et mærke i sneen, hvor hans albue allerede var blevet placeret. Dette kunne meget vel tyde på, at det var anden gang, de skød den scene.

Citat

Rick Deckard: Sometimes to love someone, you got to be a stranger. - Joi: Mere data makes a man. A and C and T and G. The alphabet of you. All from four symbols. I am only two: 1 and 0. K: Half as much but twice as elegant, sweetheart.

Køb eller lej Blade Runner 2049

Når du ser film hos Blockbuster, så betaler du kun for det, som du rent faktisk ser. Du er altså ikke bundet op via noget abonnement, som du betaler til hver måned. Hvis du fx vil have denne film i din samling, så køb Blade Runner 2049. Så kan du se den, når du har lyst. Hvis du derimod har nok ved at se den en enkelt gang, så lej Blade Runner 2049. Det er en let måde at se film på.

Læs mere om Blade Runner 2049
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 41 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.1

  Brugernes anmeldelser

  03/03/2018 : Klaus Hassert Nielsen
  Fed film
  Flot filmet, du skal kunne lide den slags film før du vil finde den interessant

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer