Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bjergkøbing Grand Prix

1 timer 25 minutter
8.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I Bjergkøbing bor Theodor Fælgen sammen med sine to medhjælpere - det lidt pessimistiske, melankolske og forsigtige pindsvin Ludvig og den optimistiske fugl Solan Gundersen med halstørklæde, filttøfler og lav moral. I Bjergkøbing er miljøet luftigt og frodigt, og de tre lever af at reparere cykler, lave nye opfindelser og producere blomsterpinde. På tv ser de en dag, at Theodors tidligere hjælper, Rudolf Blodstrupmose, har stjålet en af Theodors store opfindelser - superretometerfordeleren. Han er dermed blevet verdensmester i Formel 1 og udfordrer, hvem det måtte være, til duel. Til trods for Ludvigs bekymrede advarsler - men inspireret af Solans entusiasme og støttet af oliesheikens Ben Redic Fy Fazans penge - tager Theodor udfordringen op og begynder at bygge racerbilen Il Tempo Gigante.
Trailer:
  • Udgivelsesår: 1975
  • Spilletid: 1 timer 25 minutter
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 8.4

Brugernes anmeldelser

09/01/2018 : Nikolai Rieck
verdens bedste dukkefilm
Verdens bedste dukkefilm, genial musik af Bent Fabricius Bjerre, fantastisk fortælling. Den er både for børn og voksne, med alle de opfindsomme referencer og dejlige figurer.

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer