Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Birdman

1 timer 59 minutter
7.8
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Den fallerede Hollywood-skuespiller Riggan Thomson forsøger at genetablere sin karriere ved at instruere et teaterstykke på Broadway. Riggan er stadig bedst kendt som superhelten Birdman og møder derfor stor skepsis hos New Yorks snobbede kulturelite. Som om det ikke var modstand nok, må filmstjernen også kæmpe med krævende skuespillere, en datter med selvværdsproblemer og sit eget ego, der spøger i kulissen. Birdman har vundet fire Oscars, bl.a. i kategorierne Bedste instruktør og Bedste film.
Trailer:

Birdman er et komisk drama

Filmen vandt en af de prestigefyldte Oscar statuetter for Årets bedste film i 2015. Det i sig selv er grund nok til at se Birdman. Men derudover vandt Alejandro González Inárritu også for bedste instruktør, og prisen for bedste mandlige hovedrolle gik til Michael Keaton i rollen som Riggan i dette drama. Filmen er one of a kind, speciel, komisk, dramatisk - alt det spækket med store skuespillere som Emma Stone, Naomi Watts, Edward Norton, altid underholdende Zach Galifianakis og ikke mindst Michael Keaton. Handlingen foregår i New York, hvor den lettere afdankede skuespiller Riggan Thomson spiller med i et teaterstykke på Broadway. Han har svært ved at forlige sig med sit nuværende liv, da han tidligere var en populær skuespiller. Han prøver derfor nu sammen med sin bedste ven, Jake, også at instruere og skrive stykker. Riggans glansrolle var som en ikonisk superhelt for over tyve år siden, men Riggan har svært ved at slippe den rolle, da publikum bedre kender superhelten end navnet Riggan. Derudover er der et stort midaldrende ego at håndtere, lettere store familieproblemer med datteren Sam og et forlist ægteskab. Få fat i filmen hos BLOCKBUSTER, sæt jer godt til rette og find pocornene frem, se den sammen med din familie, din partner eller dine venner og bedøm selv, hvad du/I synes om Årets bedste film 2015.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at det kun tog 2 måneder at indspiller filmen - inklusive prøver?., Vidste du, at det var den første hovedrolle for Michael Keaton siden 2008?, Vidste du, at Emma Stone indspillede sin rolle i en pause fra indspilningen af The Amazing Spider Man 2?

Goofs

Da Jake kommer ind på Riggans værelse, tænder han for tv'et, men da han går igen, er det slukket. Da Riggan kommer ind på teatret iført sit undertøj, kan du se kameramandens ben. To gange bliver det nævnt, at St. James Theatre kan huse 800, men rent faktisk er det 1700.

Citat

"People, they love blood. They love action. Not this talky, depressing, philosophical bullshit.", "Shave off that pathetic goatee. Get some surgery. Sixty's the new thirty, motherfucker!", "You headed to Hollywood, Mike? No. Hollywood's heading here, Tabby.", "I love this city."

Filmen Birdman finder du hos BLOCKBUSTER

Det er nemt, hurtigt og billigt at handle hos BLOCKBUSTER. Køb Birdman eller lej Birdman allerede i dag. Vi kræver intet abonnement, du betaler naturligvis kun for det, som du køber og lejer. Vi har et stort udvalg af både film klassikerne samt de aller nyeste premierefilm. Alt sammen til de bedste priser for dig som filmelsker. Se og læs meget mere på vores hjemmeside her. Vi er lige så vilde med film, som du er. BLOCKBUSTER, det bliver ikke bedre.

Komedie, drama, imponerende skuespil og mange af de allerbedste stjerner. Det er Birdman. Få fat i den hos BLOCKBUSTER og nyd en film, der vandt en Oscar for Årets bedste film.

Læs mere om Birdman
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 1 timer 59 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer