Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Biler 3

1 timer 39 minutter
6.8
Køb 169,-

* Skal udfyldes

Køb 169,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Den legendariske Lynet McQueen bliver pludselig presset ud af den sport, som han elsker så højt, af en ny generation af lynhurtige racere. For at komme tilbage på banen igen, må han have hjælp af den unge og ivrige racertekniker Cruz Ramirez og inspiration fra den afdøde Fantastiske Hudson Hornet. Det at bevise, at #95 slet ikke er færdig, vil sætte en mesters hjerte på prøve - endda på Stempel Cup'ens allerstørste scene.
Trailer:

Biler 3 handler om Lynet McQueen. Han er blevet ældre og møder nye udfordringer sammen med nye og gamle venner. Der er ankommet nye, yngre og hurtigere racerbiler. Lynet bliver derfor nødt til at bevise at han stadig er på toppen

Biler 3 Lynet slår til igen

Biler 3 -i denne animationsfilm tilhører Lynet McQueen nu en ældre generation af racerbiler, hvor han ikke længere er den hurtigste i verden. Han kan stadig vinde løb, ved at være klogere end de andre racerbiler. McQueen vinder lykkeligt alle sine løb, indtil en ny genration af high-tech racerbiler er uddannet. De overhaler McQueen og han falder bagud. Da McQueen presser sig selv til det yderste, for at følge med Jackson Storm (den kommende stjerne indenfor racerløb), kører vores hovedperson galt og Jackson Storm vinder sit fjerde løb i træk. Dette kunne være starten på enden for lynet McQueen. For at McQueen kan vende tilbage på racerbanen og vinde løbet "Florida 500", bliver han nød til at styrke andre færdigheder end sin fart. Den bedste måde at styrke sine færdigheder, er ved at få hjælp fra den unge kvindelige racertekniker Cruz Ramirez på Rust-eze Racing center. Cruz og Smokey Yunick (den førende ingeniør for Doc Hudson Hornet) vil gøre deres bedste, for at McQueen kan vende tilbage til racerbanen i en bedre udgave. Med opmuntring og støtte fra sine venner Bumle, Luigi, Guido, Sally og ved at lære et par tricks fra den legendariske Doc Hudson Hornet, har McQueen muligvis chancen, for at slå Jackson Storm i det afgørende løb Florida 500. Dette bliver et løb man sent vil glemme.

Vidste du at?

Trivia

Filmen har fokus på Lynets forhold. Musikken fra den første film kan høres i nogle scener. Biler 3 var den sidste Pixar film, som Daniel Gerson arbejdede med, hvor han døde under produktionen og der var over et år før filmen skulle udgives.

Goofs

Ved Thunder Hollow har Cruz (under navnet Frances Beltline) nummer #20 sprøjtet på sin højre side. Når vi ser hende under samtalen med Smokey og de andre veteraner er den nu på sin venstre side. senere har hun det spraymalet på begge sider.

Citat

Sally Carrera: Vær ikke bange for fejl. Vær bange for ikke at have chancen. Du har chancen! McQueen: Racerløb er belønning nok i sig selv. ikke ting! McQueen: Jeg vil give alt for at tale ham lige nu. (Om Doc)

Biler 3 er årets hurtigste familiefilm

Hvis du er til fart over feltet, fede biler og en historie om de sande værdier i livet samt venskab, så er denne film lige noget for dig. Hos Blockbuster tilbyder vi on­li­ne strea­m­ing, hvor du kun behøver betale, for det du ser. Hos os får du den ul­ti­ma­ti­ve fri­hed, og du bli­ver ikke bun­det af et abon­ne­ment. Lej Biler 3 eller køb Biler 3 allerede, blandt de nyeste film i bed­ste kva­li­tet, og vi har et stør­re ud­valg end di­ver­se strea­m­ingtje­ne­ster.

Læs mere om Biler 3
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 39 minutter
 • Censur:
  Køb 169,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer