Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bigfoot Junior

1 timer 28 minutter
6.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Teenageren Adam søger efter sin far, der går dog ikke lang tid, før han finder ud af, at han er søn af selveste Bigfoot. Hans far har holdt sig skjult i skoven for at beskytte sin familie fra en virksomhed, der vil udføre eksperimenter med hans unikke DNA.
Trailer:

Filmen Bigfoot Junior leger med tanken om, at det mytologiske væsen har fået en søn sammen med et menneske. Hvordan er det at leve et forholdsvis normalt liv, og så pludselig finde ud af at din far er Bigfoot?

Bigfoot Junior - Hvor er min far?

Bigfoot Junior handler om teenage drengen Adam, som drømmer om at finde sin far. Hans far forsvandt for mange år siden, og ingen har hørt fra ham siden. Adam lever et forholdsvis normalt liv sammen med sin mor. I skolen må han stå for skud for de andres mobning og drillerier, fordi hans krop ikke opfører sig normalt. Han har unaturligt kraftigt hår og tær, som stikker ud af skosnuderne. Adam har altid troet, at hans far er død. Men ved et tilfælde opdager han en dag, at hans far lever og gemmer sig ude i skoven. Adam beslutter sig for at rejse ud for at lede efter sin far, og opdager til sin store forundring, og i første omgang mistro at hans far er Bigfoot. Adams far er ved et medicinsk forsøg, som slog fejl, blevet forvandlet til Bigfoot Faren gemmer sig i skoven på grund af et stort firma, HairCo, som ønsker at lave forsøg med hans særlige DNA, som giver ham hans store hårvækst. HairCo håber, at kunne udvikle en mirakelkur mod hårtab. Det fejlslagne forsøg gav Adams far særlige evner og dem har Adam også arvet. Det er en særdeles underholdende familiefilm med alt hvad dertil hører af spænding og humor, og hvor de gode er gode - og onde er onde. En fortælling, som både børn og voksne kan forholde sig til.

Vidste du at?

Trivia

Pappy Faulkner (Adams stemme) var Kyle i I did'nt do it (TV serie) (2014) Sylvie Lacroix (art director) var color designer på Escape from Planet Earth 2013 Dirk de Loose har været 3D animation supervisor på Robinson Crusoe (2016) Puggy har lavet musikken til Détectives (TV Series) (9 episodes) (2013-2014)

Trivia

Christopher L. Parson har også været medvirkende i Hund og kat imellem - Kitty Galores hævn (2010) Ben Stassen var producer på The Queen's Corgi (producer) (filming) Charlotte Boisson (characters & props designer) / (set designer) var også set designer på Robinson Crusoe (2016)

Citat

Adam: Kan mit liv blive meget værre? Bigfoot: Næ..! Adam: Bli'r jeg så li' som dig? Bigfoot: Så ville du ha' symptomer nu. Adam: Hår der bliver langt i løbet af en nat, tær der skyder igennem mine sko??? Bigfoot: Der lige en ting til - du kan tale med dyr.

Bigfoot Junior - Spændende animeret familiefilm.

Køb Bigfoot Junior hvis du forventer børnene og/eller børnebørnene gerne vil se den igen og igen - eller dig selv selvfølgelig. Har du købt filmen har du ubegrænset adgang til den. Lej Bigfoot Junior hvis du kun forventer at se den henover de 48 timer lejeperioden er på. Du er selvfølgelig velkommen til at leje den lige så tit du vil. På BLOCKBUSTER er der ingen fysiske dvd'er. Det betyder at du ikke skal huske at aflevere dvd'en længere - når de 48 timer er gået kan du ikke se filmen mere.

Læs mere om Bigfoot Junior
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 28 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer