Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Big Hero 6

1 timer 39 minutter
7.8
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
En eventyrlig action-komedie fra Walt Disney Animation Studio om det robottekniske vidunderbarn, Hiro Hamada, som slår sig sammen med et modvilligt hold af helte-debutanter for at redde den højteknologiske metropol San Fransokyo fra et komplot.
Trailer:

Big Hero 6: Nørder bliver til superhelte

Tag rejsen til San Fransokyo, hvor du kan opleve Big Hero 6, som er inspireret af Marvel, men bragt til dig fra Disney. Det er en fabelagtig film der formår at balancere dybe og seriøse emner, som tabet af ens kære, med den glade og optimistiske Disney stemning og humor. I filmen møder vi drengen Hiro, der sammen med sin storebror Tadashi bor hos deres tante Cass, som ejer en lille café. Hiro er en klog dreng, men bruger sin intellekt på at bygge små robotter der kan kæmpe mod andre robotter i en arena. Der spilles på ulovligvis om penge. Derfor, for at få sin lillebror ud af det miljø, viser Tadashi Hiro sit universitet, hvor den seneste teknologi udvikles. Det er her Hiro for første gang møder robotten Baymax, som agerer en form for sygeplejeassistent. For at komme ind på universitetet skal Hiro opfinde noget nyt som skal fremvises på en messe. Det lykkes Hiro at komme ind, men hans opfindelse bliver stjålet! Det er nu op til Hiro, sammen med Baymax og nogle af de andre ”nørder”, at finde ud af hvem der har stjålet hans opfindelse, og til hvilket formål. Dette er en film der kan bringe glæde til store som små, da den håndterer alt fra lette til tunge emner i en tilgængelig og letforståelig måde.

Vidste du at?

Trivia

Den søde og elskværdige karakter Baymax har fået sine bevægelser og hans kropspositur, fra et teams studie af små babyers bevægelser mens de havde ble på. Samtidig er hans design inspireret af "soft robotics" research foretaget på Carnegie Mellon University.

Goofs

I scenen hvor et æble kastes igennem Wasabis laserskærer kan man se de tynde æbleskiver flyve langsomt gennem luften, men i det at kamera vinklen ændres så er alle æblestykkerne forsvundet. Baymax giver Hiro en slikkepind, som vi efterfølgende ikke ser igen.

Citat

"There are no red lights during car chases! " - Go Go. "I have some concerns" - Baymax. "Flying makes me a better care provider" - Baymax. "People keep saying he's not really gone, as long as we remember him. But it still hurts" - Hiro.

Lad familien opleve Big Hero 6

Big Hero 6 er en film der kan bringe et smil eller selv en tåre frem hos de fleste. Den er dybt rørende og samtidig komisk og let igennem forskellige dele af dens fortælling. Det er et helteeventyr der handler om mere end blot at stoppe de onde. Derfor så køb Big Hero 6 eller lej Big Hero 6 her hos Blockbuster, og sørg for at din familie kan opleve denne film, eller genopleve magiske øjeblikke. Husk at hos Blockbuster betaler du kun for de film du selv lejer eller køber, så der er ingen månedlige gebyrer.

Hvad sker der når et geni af en dreng kombineres med en sød og blød sygeplejerobot? De samler et team af nørder, og danner superheltegruppen Big Hero 6, for så at løse mysteriet bag Hiros stjålne opfindelse!

Læs mere om Big Hero 6
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 1 timer 39 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer