Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Ben-Hur

1 timer 59 minutter
5.7
Køb 69,-

* Skal udfyldes

Køb 69,-
Trailer:
Handling:
Den jødiske adelsmand Judah Ben-Hur bliver uretmæssigt beskyldt for forræderi. Anklageren er hans egen stedbror, Messala, som er officer i den romerske hær. Ben-Hur bliver solgt som slave og ender på en galej - skilt fra sin familie og kvinden, han elsker. Fem år senere har den ydmygede mand kun hævn for øje. Filmen er baseret på Lew Wallaces udødelig roman 'Ben-Hur - A Tale of the Christ', som er blevet filmatiseret flere gange i filmhistorien.
Trailer:

Ben-Hur

Ben-Hur er en film, som handler om en mand, som helt uretmæssig er blevet dømt som forræder af sin egen stedbror. Herefter følger 5 år med had, vrede og frygt.

Ben-Hur er endnu et mesterværk af Timur Bekmambetov

Ben-Hur er endnu en helt igennem fantastisk film af instruktør Timur Bekmambetov, som tidligere har lavet mange spændende film (bl.a. Wanted med Angelina Jolie). Denne film handler om den jødiske adelsmand Judah, som bliver beskyldt for forræderi. Det viser sig dog, at beskyldningen er helt uretfærdig og ikke har hold i virkeligheden. Anklageren i denne sag er ingen ringere end Judahs stedbror, som hedder Messala, og som er officer i den romerske hær. Det ender med at Judah bliver solgt som slave og sendes afsted på et skib. Dermed bliver han skilt fra sin familie og den kvinde, som han elsker over alt på jorden. Da der er gået fem år har Juda levet et kummerligt liv som slave, og han har udviklet sit til en meget ydmyget mand, der kun har en ting for øje: Hævn. Men et uventet møde ændre hans skæbne. Hvis dette lyder som noget, du har stødt på før, så giver det god mening, da historien er blevet filmatiseret flere gange. Den nye indspilning, såvel som tidligere film, er baseret på Lew Wallaces fantastiske roman af samme navn, en klassiker der kan fortælles igen og igen. Selvom du måske har læst bogen eller set en af de tidligere filmatiseringer, så er denne film stadig det hele værd. Dette er en storslået historie om en spændende mands kamp - en klassiker der kan fortælles på mange forskellige måder - et sandt mesterværk.

Vidste du at?

Trivia

Direktør Timur Bekmambetov insisterede kraftigt på, at cirkusvognen skulle bygges i virkeligheden, og realiseres med så få computer effekter som overhovedet muligt. Han følte, at det var en nødvendighed for at give vognen et så realistisk udtryk som overhovedet muligt.

Goofs

Da Judah anholdes af den romerske hær får han i den efterfølgende scene et sværd helt op til halsen tæt på sin hud. Hold øje med dette svær. Da der senere i filmen er flashback tilbage til denne hændelse, er sværdet placeret anderledes.

Citat

Jesus: Had, vrede og frygt. Dette er alle løgne, som de bruger til at vende dig mod alle andre. Når du kan få hadet væk, som de tvinger dig til at bære, er det her du ved, at det er kærlighed, som er vores sande natur.

Lej eller køb filmen Ben-Hur

Køb Ben-Hur eller lej Ben-Hur, alt efter om du vil se filmen en enkelt gang, eller om du er så vild med den, at du vil se den om og om igen. Du kan læse meget mere om denne film, og alle vores andre film på blockbuster.dk. Her finder du også alle vores nye film og alle vores præmiere film. Hos Blockbuster betaler du kun for det, du ser, og du er ikke bundet op af noget abonnement - det er let.

Læs mere om Ben-Hur
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 59 minutter
 • Censur:
  Køb 69,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer