Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bedre skilt end aldrig

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Handling:
Line og Martin har det hele. Gode jobs, yndige børn, dejlige venner, hus, have og en kat, der kun kommer hjem for at skide. Men kærligheden er blevet træt, fyrreårskrisen banker på og deres sexliv er for længst lagt i graven - så Line beslutter sig for at blive skilt, mens de stadig kan holde hinanden ud. Huset sættes til salg, men der er ingen købere, så snart hænger Line og Martin ikke bare på huset, men også på hinanden. Hver anden uge rykker den ene ned i den fugtige kælder, mens den anden bor oppe i huset og har ansvar for hus, børn og katten Bob. 'Bedre skilt end aldrig' er et skarpt og kærligt portræt af en generation, der står midt i livet og skal lære, at familien er, hvad du gør den til.
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

1: Episode 1

Line og Martin inviterer familie og venner til middag, for at fortælle dem at de skal skilles, men ikke alle gæsterne synes at det er verdens bedste idé. Da Line og Martin yderligere proklamerer, at de også har tænkt sig at blive boende sammen og faktisk har planlagt den perfekte skilsmisse bliver det for meget for Line og Martins gæster og aftenen udvikler sig ikke helt efter planen.

2: Episode 2

Line har kælderuge og mødes i al hemmelighed med den unge lækre forfatterspire Kasper, som hun har mødt på sit arbejde. Hun er klar til at kaste sig ud i nye eventyr og kærlighed, mens Martin desperat kæmper for at holde styr på både hus, unger og sig selv i overetagen. Et uventet besøg fra Line i huset, og et par sandheder fra vennen Rune, får ham til at overveje om han egentlig var helt klar til at blive skilt? Samtidig prøver søsteren Maja at overtale Line til at tage med til single-vinsmagning, men Line har helt andre planer med sin nyvundne frihed.

3: Episode 3

Line har børneuge og har sneget forfatteren Kasper ind i huset, men rammes af dårlig samvittighed overfor børnene. For kan man tillade sig at have en fremmed i huset, når ens børn sover lige inde ved siden af? De mange husregler bliver sat på prøve og det begynder langsomt at blive kompliceret for Line og Martin at dele hus.

4: Episode 4

Line har kælderuge og bliver afsløret i bar røv med Kasper i sengen foran børnene. Martin og Line bliver for alvor uvenner og Martin tager på mandetur med Rune, mens han overlader babysitningen af børnene til Lines forældre, der kommer for at overnatte. Søsteren Maja dukker op med nyheden om at hun vil insemineres og hun vil have Lines hjælp til at finde en donor.

5: Episode 5

Line har samlet den gamle mødregruppe til julefrokost og Martin har lovet at passe pigerne i kælderen mens Line fester i stuen. Ikke alle ved, at Line er blevet skilt og hun må nu forsvare sin beslutning overfor veninderne, der ikke alle tror på ?den lykkelige skilsmisse?. Pernille, der har været på barsel i årevis, kommer til at drikke alt alt for meget og afslører nogle foruroligende historier om hende og Runes privatliv.

6: Episode 6

Line har kælderuge og får besøg af danselæreren Charlotte, der spørger efter Martin. Line bryder sig ikke om en ny kvinde i huset og bliver pludselig bange for at miste sin familie. Martin tager på besøg hos Rune og Pernille med pigerne, så Line bliver efterladt alene i det store tomme hus, hvor hun langsomt får svært ved at trække vejret.

7: Episode 7

Martin har kælderuge og har besøg af Charlotte, men får dårlig samvittighed overfor Line, der er ovenpå i huset sammen med børnene. Line har inviteret Rune og Pernille til parmiddag med hende og Martin, men Martin skal på endnu en date med Charlotte og Line efterlades alene med Rune og Pernille til verdens værste parmiddag.

8: Episode 8

Det er juleaften og Line har planlagt den perfekte aften i familiens skød. Hun vil have Martin tilbage, men Martin inviterer Charlotte og hendes søn over, da de ikke har andre steder at være juleaften. Lines fortvivlelse vokser, især da hele familien, inklusiv hendes to børn, viser sig at være mere end begejstrede for Charlotte, der både er smuk og sød og kan spille klaver.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer