Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Baywatch

1 timer 57 minutter
5.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Da en bølge af forbrydelser rammer stranden, står Lt. Mitch Buchannon i spidsen for sine livreddere på en mission for at bevise, at andre end politiet kan redde bugten. Sammen med en trio af rekrutter - herunder tidl. OL-deltager Matt Brody - går de undercover for at ødelægge en forretningskvindes luskede planer, der truer bugtens fremtid. Filmen er baseret på TV-seriehittet Baywatch fra 90'erne.
Trailer:

Da en bølge af forbrydelser rammer Baywatch, står Mitch Buchannon i spidsen for sine livreddere på en mission for at bevise, at andre end politiet kan redde bugten. De må gå undercover for at ødelægge en forretningskvindes luskede planer.

Baywatch rammes af en forbryders lumske planer

Mitch Buchannon er livredder på strandene i Emerald Bay i eltitedivisionen Baywatch. Her arbejder han med sit hold af livreddere bestående af bl.a. Stephanie Holden og veteranen C. J. Parker. Da en ny livredder bliver ansat er Mitch og hans crew ikke imponerede. Den tidligere OL guldmedaljevinder i svømning, Matt Brody, ankommer på motorcykel, og opfører sig skødesløst. Han må bevise sit værd, det er ikke nok at have vundet guldmedaljer i Mitchs øjne. Da Huntley Club får en ny kvindelig ejer, begynder problemerne på stranden at hobe sig op. Et nyt syntetisk narkotika, Flaca, er begyndt at cirkulere, og da livredderne får et lig i land, beslutter de sig for at gå undercover for at finde ud af, hvad der foregår. Politiet vil have dem til at holde op med at lege detektiver, og Mitch ender med at blive fyret. Livredderne finder dog flere spor og opdager, at der er en, der har skumle planer for strandens fremtid. Det er en farlig mission de er på, men de må prøve at redde stranden. Undervejs i filmen er der masser af action og morsomme scener, og der er både romantik og venskaber på spil. Filmen slutter af med en omgang bloopers fra optagelserne og en snak mellem den oprindelige skuespiller, der havde rollen som Mitch i 90'erne, David Hasselhoff, og den nye skuespiller, Dwayne Johnson, bedre kendt som the Rock.

Vidste du at?

Trivia

Priyanka Chopra har sagt, at skurkerollen oprindeligt var skrevet til en mand, men at instruktøren ændrede rollen efter at have mødt hende. På et tidspunkt i filmen siger Mitch, at han har ramt bunden (rock bottum). "Rock Bottum" var også navnet på The Rocks afsluttende træk da han var bryder.

Goofs

Når Mitch kaster den onde fyr ud over balkonen, har manden en spand siddende fast over hovedet. Man kan se at spanden falder af i faldet, men når han lander i vandet, sidder spanden godt fast på hans hoved igen.

Citat

"Hun er årsagen til, at jeg tror på Gud." "Ronnie, jeg har brug for din hjælp. For selvom jeg ved så meget om bærbare, så ved jeg ikke en skid om computere..." "Der er din seng, du skal ikke rive i banditten på mine lagener."

Hylende morsom actionfilm baseret på TV-seriehittet Baywatch fra 90'erne.

Køb Baywatch eller lej Baywatch. Hos BLOCKBUSTER kan du se den utroligt morsomme film lige på den måde det passer dig bedst. Der er intet abonnement og ingen binding. Du betaler kun for lige præcis det, du vil se. Vi har et af de største udvalg af nye film, og de er alle nemt tilgængelige via online streaming. Læn dig tilbage og gør dig klar til et godt grin med en super sjov film fuld af action baseret på en gammel klassiker.

Læs mere om Baywatch
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 57 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.6

  Brugernes anmeldelser

  19/11/2017 : Anonym bruger
  Sjov
  Sjov og lidt plat, men uden det bliver for meget. Masser af gode grin.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer