Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Batman v Superman - Dawn Of Justice

2 timer 26 minutter
6.6
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
I to år har Superman reddet utallige potentielle ofre over hele kloden og verden har prist hans gudelignende kræfter. Men med de uundgåelige ødelæggelser i kølvandet af hans gode gerninger, er mange begyndt at stille spørgsmålstegn - ikke ved, hvad han kan gøre, men hvad han bør gøre. Det er et spørgsmål, som han endda er begyndt at stille sig selv. Af frygt for den manglende regeringskontrol med Supermans overjordiske kræfter går Batman - Gotham Citys egen stærke og ressourcestærke forkæmper for lov og retfærdighed - til angreb mod Metropolis' hidtil elskede og respekterede beskytter, mens magthaverne forsøger at finde ud af, hvilken type superhelt, verden egentlig har brug for. Men mens Batman og Superman er travlt optaget af den episke kamp imod hinanden, træder en ny og apokalyptisk trussel ind fra mørket og bringer med ét slag menneskehedens fremtidige frie eksistens i større fare end nogensinde tidligere.
Trailer:
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 26 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.6

  Brugernes anmeldelser

  21/09/2016 : Thomas Westermann
  Middelmådig
  Den er alt for lang. Jeg forventede en tætpakket actionfilm men desværre forsøger den at være mere end den er. Superhelte film der forsøger at være seriøse er simpelthen for åndssvagt! Jeg lejer superhelte film for at blive underholdt, det blev jeg ikke rigtig her.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer