Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bates Motel

Sæson 4
10 afsnit
Ned til: Køb 249,-

Pris som konfigureret: 249 ,-

Pris som konfigureret: 249 ,-

Handling:
Moder-søn forholdet er noget af en fælles bekymring i White Pine Bay, men Norman og Norma er begge klar over, at byens borgerne også har mange af deres egne hemmeligheder. I denne fjerde sæson, afdækker Norman nogle smertefulde sandheder gennem sin terapi, mens Norma bliver stadig mere bange for sin søns skrøbelige psyke.
Ned til: Køb 249,-

Pris som konfigureret: 249 ,-

1: A Danger to Himself and Others

Norma søger efter Norman, der befinder sig i uvante omgivelser. Dylan venter på nyheder om Emma. Romero modtager et overraskende tilbud.

2: Goodnight, Mother

Norma og Norman mistænker hinanden for en forfærdelig gerning. Dylan overvejer sin fremtid med Emma. Romero foretager et valg, der på dramatisk påvirker Bates familien.

3: Til Death Do You Part

Norma og Romero tager et stort skridt sammen. Norman forsøger at acceptere sine nye omstændigheder.

4: Lights of Winter

Norman og hans nye tager på eventyr. Norma oplever sin første smag af ægte lykke i lang tid under en årlig festival i White Pine Bay. Dylan bliver fanget mellem to familier.

5: Refraction

Norman bekymrer sig om at komme til at afsløre for meget overfor Dr. Edwards. Norma hyrer en håndværker til at reparere et vindue. En kriminalefterforskning truer Romeros nye liv.

6: The Vault

Norman afdækker smertefulde sandheder som hans terapi skrider frem. Norma arbejder hårdt for at forhindre en hemmelighed i at blive afsløret. Romero hjælper en gammel ven på trods af risikoen for sin karriere.

7: There's No Place Like Home

Norman vender hjem efter at have foretaget en uventet opdagelse. Norma påtager sig nye projekter. Dylans søgen efter Emmas mor fører til foruroligende resultater.

8: Unfaithful

Norma er splittet mellem Norman og Romero. Under en ferieudflugt, kommer Norman frem til den erkendelse, at alle har ændret sig i løbet af hans tid væk.

9: Forever

Norma og Norman forsøger at genfinde hinanden, mens de lægger planer for fremtiden. Dylan og Romero beslutter at tage aktion, for Normans eget bedste.

10: Norman

Norman planlægger en særlig begivenhed for sin mor. Romero oplever pres over hans handlinger. Dylan overvejer at række ud mod Norman.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer