Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Ballerina

1 timer 26 minutter
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Félicie er en ung forældreløs pige fra en lille by i Frankrig. Hun drømmer om at blive balletdanser, og sammen med sin bedste ven, Victor, der vil være verdensberømt opfinder, stikker de af fra et børnehjem og drager mod Paris. Félicie vil gøre alt for at hendes drøm skal gå i opfyldelse, og derfor stjæler hun sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Her finder hun hurtigt ud af, at der skal mere end talent til, og hun må kæmpe som aldrig før for at nå sin drøm - at blive ballerina i operaen i Paris.
Trailer:

Ballerina er historien om en forældreløs pige som drømmer om at danse. Hun flygter til Paris, hvor hun ved at bruge en anden piges navn, snyder sig ind på en danseskole.

Ballerina - drømmen om dansen lever.

Ballerina er en computeranimeret film om en elleveårig forældreløs, fattig pige, Félice (Elle Fanning). Filmen foregår i 1880'erne. Félice drømmer om at blive dansestjerne, men har aldrig fået træning. Sammen med sin bedste ven, Victor (Dane DeHaan), flygter hun fra sit børnehjem til Paris for at følge sin drøm. Da de kommer til Paris bliver de skilt ad. Victor får et arbejde hos Gustave Eiffel, mens Félice finder vej til operaen. Hun prøver at snige sig ind, men bliver opdaget af en vagt. En mystisk rengøringsdame, Odette (Carly Rae Jepsen), redder hende. Félice får lov at være hos Odette, og hjælper hende med at gøre rent. Under rengøringsarbejdet spionerer hun Camille (Maddie Ziegler), mens hun øver sig på ballet. Camille opdager hende og håner hende. Senere får Félice fat i et brev til Camille fra balletskolen, og i sin vrede, gemmer hun brevet. Félice bruger brevet til at starte på balletskolen i Camilles navn. Odette indvilliger i at oplære hende, da det viser sig, at hun er tidligere danser. Med Odettes hjælp lykkedes det Félice at komme ind på skolen og tage Camilles plads. Kun en af pigerne på skolen vil få rollen som Clara i Nøddeknækkeren, og hver dag tages én pige af holdet. Félice bliver bedre og bedre for hver dag, der går, men vil det lykkedes hende at blive på skolen, og hvornår bliver hendes identitet opdaget?

Vidste du at?

Trivia

Félice, som Elle Fanning lægger stemme til, kæmper om rollen i Nøddeknækkeren. Ellen Fanning har tidligere været med i 'Nøddeknækkeren i 3D' (2010). Maddie Ziegler lægger stemme til Félices rival. Ziegler er danser i virkeligheden, og har været med i Dansemødre (2011).

Goofs

Frihedsgudinden vises i grøn, selvom den skulle have været bronze. Den blev ikke grøn før omkring år 1900. Denimshorts som dem Félice har på, er ikke fremme før omkring 1950. Eiffeltårnet var underlagt konstruktionsarbejde mellem 1887 og 1889. Det ses ikke i filmen.

Citat

"Lad den være, giv mig den tilbage." "Dumme mig. Jeg smed den ikke hårdt nok første gang." "Lav ikke den samme fejl." "Hvorfor går du, er du bange for at blive ydmyget?" "Det ser ud som om du mangler træning"

Ballerina er en film om at følge sine drømme

Køb Ballerina eller lej Ballerina hos Blockbuster. Her kan du både købe og leje film og serier, du kan vælge blandt mere end 8.000 titler, og du betaler kun for det som du ser. Her er der intet abonnement eller skjulte gebyrer. Ønsker du at se filmen en enkelt gang, eller flere, kan du med fordel vælge mellem at købe eller leje. Skab din egen biografstemning hjemme i stuen sammen med dine kammerater. Her løber du hverken tør for film eller hygge. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Ballerina
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 26 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer