Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bad Santa 2

1 timer 29 minutter
5.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Ho! Ho! Ho! Verdens værste julemand er tilbage - og han er ikke blevet mindre gnaven og klam med årene. Fyldt med billig whisky, grådighed og had finder Willie Soke igen sammen med sit sidekick Marcus for at røve en velgørenhedsorganisation på selveste juleaften. Thurman Merman med den ustoppelige appetit og som nu er blevet 21 år dukker op og så får Willie også sin mor Sunny på nakken og juleguderne skal vide, at æblet ikke falder langt fra grantræsstammen.
Trailer:

I Bad Santa 2 ser vi, hvordan det er gået vores alles yndlings, fordrukne og moralsk forfaldne julemand, Willie Soke siden hans kaotiske liv i filmen Bad Santa fra 2003.

Bad Santa 2: Vildere end nogensinde

Bad Santa 2 byder endnu en gang på Billy Bob Thornton i rollen som Willie Soke. Han blev ikke dræbt af politiet i Bad Santa filmen fra 2003, men overlevede og efter en tur i fængsel, fik han endelig styr på sit liv. Men der skal ikke mere til end en brystammende kvinde til et ødelægge den skrøbelige idyl. Willie Soke forsøger forgæves at tage sit eget liv ved at stikke hovedet i ovnen og derefter at hænge sig selv, men ikke engang hans selvmordsforsøg ser ud til at ville lykkes for ham. Ud af det blå bliver Willie Soke kontaktet af sin tidligere partner Marcus, spillet af Tony Cox, der lige er sluppet ud af fængslet. Det er ikke den vilde gensynsglæde fra Willies side, da han stadig ikke har tilgivet at Marcus forsøgte at dræbe ham, under deres sidste store job sammen for 12 år siden. Marcus har dog en plan om at skaffe 2 millioner dollars i Chicago og har brug for Willie Soke. Vil det lykkedes Marcus at overtale Willie til, at de skal slå sig sammen endnu en gang? Kan de to gamle venner overhovedet enes om noget, og ikke mindst undgå at slå hinanden ihjel? Se filmen om vores alles yndlings, moralsk forfaldne og fordrukne julemand og hans lille, smarte hjælper og få svaret.

Vidste du at?

Trivia

Willie Soke er født og opvokset i staten Arkansas, den samme stat som skuespilleren, der spiller ham. Fans har måttet vente hele 13 år på at få Bad Santa 2 som opfølger på den oprindelige film fra 2003 - Bad Santa.

Goofs

Bartenderen siger, at det er tilladt at ryge i den bar Willie Soke besøger, men der er ikke et eneste askebæger at finde. Under en samtale mellem Willie og hans mor, skifter en stroppen på hendes bh mellem at sidde på skulderen og være gledet ned.

Citat

Marcus: "We've got a job. I'm talking millions, this time". Willie: "Why are you even out of the joint anyway? You know, they used to sterilize guys like you, to keep the world from becoming some negro Land of Oz." Marcus: "Early release, you racist moron fuck!"

Se Bad Santa 2 hvis du elskede Bad Santa!

Køb Bad Santa 2 hos BLOCKBUSTER allerede i dag. Hos BLOCKBUSTER betaler du kun for de film og tv serier, som du ønsker at se. Der er intet dyrt løbende abonnement. Hos BLOCKBUSTER finder du altid et stort udvalg i både præmiere film og prisvindende serier. Du kan både købe og leje - valget er helt op til dig. Lej Bad Santa 2 hos BLOCKBUSTER og se eller gense den længe ventede Bad Santa 2, og få gensyn med vores alles antihelt Willie Soke.

Læs mere om Bad Santa 2
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 29 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer