Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bad Neighbours 2

1 timer 29 minutter
5.7
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Nu når Mac og Kelly Radner venter deres andet barn, er de klar til at tage det sidste skridt ind i voksenlivet og flytte til forstaden. Da de lige synes, tiden er inde til at sælge, finder de ud af, at de nye naboer er nogle festglade, ustyrlige collegetøser med Shelby i spidsen. Mac og Kelly ser sig nødsaget til at slå sig sammen med deres karismatiske tidligere nabo og nu hemmelige våben Teddy, eftersom pigerne fra Kappa Nu ikke giver op uden kamp.
Trailer:

Bad Neighbours 2 – Underholdende og anderledes komedie med Seth Rogen og Rose Byrne i hovedrollerne

Med en åbningsscene, hvor de to hovedpersoner, Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrne), forsøger at have sex, og Kelly bliver dårlig og kaster op midt i det hele, er der lagt op til en sjov og underholdende film. Det viser sig, at årsagen til Kellys tilstand er, at hun er gravid. Og det bliver så udgangspunktet for, at det unge par nu er nødt til at finde en bolig, hvor der er plads til endnu et barn.

Parret gør klar til at sælge deres nuværende hus, men desværre viser det sig, at køberne benytter sig af deres 30 dages fortrydelsesret. Mac og Kelly kan derfor ikke flytte lige med det samme. I mellemtiden sker der det, at der flytter et kollektiv for unge piger ind i huset ved siden af. Pigerne er kendte for deres meget vilde fester, og der sker mange spændende og uventede ting, når der bliver festet igennem inde ved siden af. Mac og Kelly forsøger sig med at besøge pigerne. De taler med dem om, hvorvidt de eventuelt kan lægge en lille dæmper på de vilde fester, så længe Mac og Kelly stadig bor i sit hus. De vil gerne undgå, at deres datter oplever alt for mange vilde ting. Men det viser sig, at det ikke går helt efter planen, og der opstår flere stridigheder og forviklinger, som sætter gang i tingene.

Vidste du at?

Trivia

Rose Byrne var gravid med sin søn Rocco, mens optagelserne til filmen Bad Neighbours 2 stod på.

Den officielle filmplakat til filmen er lavet som en parodi på Captain America: Civil War, hvor to hold også slås mod hinanden.

Der er scener i traileren, som ikke er med i filmen.

Rose Byrne optræder også i X-Men.

Goofs

I en scene på kontoret står der et glas med et sugerør. I den første del af scenen, er sugerøret pakket ind, men pludselig er det pakket ud i den sidste del af scenen.

Da Mac og Kelly Facetimer fra henholdsvis Californien og Sydney, hvor der er 17 timers tidsforskel, er det alligevel midt på dagen hos dem begge to.

Til slut i filmen er det tydeligt at se, at Mac holder en dukke i stedet for en levende baby i armene.

Citat

Kelly Radner: “And the truth is they are lovely girls.”

Mac Radner: “Yes, super nice girls.”

Jessica Baiers: “Well, I don't think that they are because we literally saw them robbing your house.”

Kelly Radner: “Oh, thanks for fucking stopping them!”

Bad Neighbours 2 – Se den igen, hvis du har brug for at røre lattermusklerne

Måske har du allerede grinet af Bad Neighbours 1. Nu får du muligheden for også at grine af Bad Neighbours 2, og ikke nok med det, hvis du køber den på http://Blockbuster.dk, kan du se den igen og igen, ligeså meget du overhovedet har lyst til. Men pas på, det kan være hårdt for lattermusklerne.

Læs mere om Bad Neighbours 2
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 29 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Brugernes anmeldelser

  23/09/2016 : Anonym bruger
  Gode film
  Den var gode og den var meget beder end 1 men man skal se 1 først eller forstår man ikke 2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer