Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bad Moms

1 timer 37 minutter
6.2
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Som de fleste moderne mødre tager Amy sig mere af børnene end af sig selv. Hendes liv er perfekt - et lykkeligt ægteskab, velbegavede børn, et smukt hjem og 365 gode hårdage om året. Hun bager til skolens kagesalg og er med i samtlige bestyrelser på skolen, alt imens hun holder sin egen karriere hen. Selvfølgelig får hun det hele til at se nemt ud, men under overfladen er Amy ved at nå bristepunktet - stresset, overengageret og fuldstændig udmattet. Dødtræt af det hele slår Amy sig sammen med to andre mødre, som også er kørt træt i forpligtelserne, og nu kræver de drukture, frihed og selvforkælelse. Uheldigvis kommer trekløveret på tværs af den altid korrekte Gwendolyn og hendes evigt dedikerede klike af speltmødre.
Trailer:

Bad Moms - en komedie om tre mødre, der siger fra

Bad Moms (2016) er en humoristisk komedie med Mila Kunis i hovedrollen som Amy. Amy synes at have det perfekte liv - et lykkeligt ægteskab med glade børn, et smukt hjem og en succesfuld karriere. Alt er dog ikke så perfekt, som det ser ud. Amy er udmattet af at skulle balancere mellem alt det, hun gerne vil, og snart begynder tingene at falde fra hinanden. Dødtræt af at opretholde illusionen om at være den perfekte mor, slår hun sig sammen med to andre udmattede mødre (Kathryn Hahn og Kristen Bell). Sammen vil de være “Bad Moms”; mødre, der gør lige hvad de vil og ikke bukker under for de normer, der hører til moderskabet - hvilket bestemt ikke passer de andre mødre på skolen. Filmen er instrueret af Jon Lucas og Scott Moore, der begge har stået bag komedie-successen The Hangover (2009) som manuskriptforfattere. Det er med andre ord nogle erfarne komedie-magere, der står i spidsen for Bad Moms, hvilket uden tvivl gør filmen både ægte og humoristisk på én og samme tid.

Vidste du at?

Trivia

Vielsesringen, som Mila Kunis bærer i filmen, er i virkeligheden hendes egen vielsesring, og under filmoptagelserne var hun gravid med sit andet barn. Det kan med andre ord siges, at Bad Moms er præget meget af Mila Kunis personlige historie.

Goofs

I supermarkedet, hvor Carla (Kathryn Hahn) hælder mælk ud over sit ansigt og tøj, bliver hun hurtigt tør - i næste klip, er der ingen tegn på mælk nogen steder!

Citat

Dr. Karl: “Okay, remember when I said that all marriages are savable? Well, it ain't gonna happen for you guys.” Amy: “So what do you think we should do?” Dr. Karl: “Well, as a therapist, I'm not allowed to tell you what do to. But, uh, as a human being with two fucking eyes in my head, yeah I think you should get divorced as soon as possible. This is some catastrophic shit.”

Bad moms - en underholdende komedie for alle mødre

Gør dig klar til en fredagsfilm, du sent vil glemme! Helt uden abonnement kan du købe såvel som leje Bad Moms hos Blockbuster i dag - en komedie, der kan ses i uendelige mængder og altid vil kunne bringe smilet frem på dine læber. Invitér vennerne på besøg, og oplev en nutidshistorie om mødre, der siger fra over for normerne og holder fast på at være dem, de er.

I Bad Moms oplever vi en gruppe mødre, der gør op med normerne - de går på bar, sender deres børn for sent i skole og bruger ikke tid på aftensmaden. Men ikke alle mødre er med på dén, og snart opstår der drama blandt mødre-klikerne.

Læs mere om Bad Moms
Fra: Køb 19,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.2

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer